Här har vi ett Turin-derby där Torino för en gång skull har en ganska bra chans att ta poäng kan jag tycka trots bortaplan. Juventus har verkligen haft en tuff säsongsinledning i ligan och man åkte på en ny förlust senast mot Sassuolo med 1-0, där blev även Chiellini utvisad och således avstängd här. Torino kommer från en 3-3 match hemma mot Genoa och man såg ännu ett prov på att offensiven är bra. Juventus kanske tar detta för givet men det ska man absolut inte göra.

  • Juventus – Torino
  • Spel: Torino gör mål i matchen
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

Juventus förlorade senast borta mot Sassuolo med 1-0 och man fortsätter att gå trögt i ligan vilket är chockartat men samtidigt inte, saknaden av Andrea Pirlo och Carlos Tevez har visat sig vara för stor samtidigt som flera spelare underpresterat. Nu går man inte som stora favoriter mot Torino vilket jag hade skrivit under på om det hade varit säsongen 2014/2015, men nu känner jag att Torino absolut skulle kunna ha chans även om Juventus såklart borde vara favoriter. Lär finnas en del desperation här kanske, samtidigt som en Champions League-match väntar kommande vecka.

Och det blir inte lättare när man nu har Giorgio Chiellini avstängd och det är ett stort avbräck defensivt. Och faktum är att Torino gjorde mål på Juventus i båda mötena förra säsongen och man gjorde 3 mål i sin senaste match. Lägg även till att man har backarna Stephan Lichtsteiner och Martin Caceres skadade, och det är frågetecken kring Claudio Marchisio som är viktig på mittfältet.

juventus      Torino

Torino kommer från en 3-3-match hemma mot Genoa där man kanske borde vunnit. Och ja man är bättre på hemmaplan än vad man är på bortaplan, men jag tycker att man har blivit lite väl stora underdogs i den här matchen då Juventus saknar en viktig back samt att man inte alls ser bra ut just nu. Och omställningsspelet borde passa Torino ganska bra kan jag tycka då man har giftiga spelare offensivt.

Man har inga avbräck i offensiven och med tanke på att det finns bra styrka i offensiven så ser jag framför mig att man lyckas göra mål på Juventus Stadium, precis som förra säsongen. Tycker dessutom att man är ett snäpp vassare i offensiven i jämförelse med förra säsongen, samtidigt som Juventus känns svagare och kommer med stukat självförtroende.

————————————————————————————————————————————————————

Juventus har inte ett lika bra lag den här säsongen som förra och man har blandat och gett för mycket för att vara så pass stora favoriter kan jag tycka. Dessutom har man en viktig ordinarie back borta i form av Chiellini, avbräck helt klart. Torino är ett underskattat lag. Och visst man är inte lika bra på bortaplan kontra hemmaplan, men här tror jag man kan få sitt fina omställningsspel att glänsa stundtals. Mot ett Juventus som känns sådär och med backar borta så borde man kunna göra ett mål med sin fina offensiv. Jag spelar på att Torino gör ett mål i matchen till fina oddset 1.80. Insatsen hamnar på strax över medel. Ni hittar spelet under fliken ”mål” och ”Juventus att hålla nollan – Nej”

Jobba Torino!

/ L’orso