Dags för Serie A att dra igång och mästarna Juventus tar emot Parma och jag tror på storkross! Häng på!Juventus – Parma
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.90 @ Expekt
Insats: 6/10

Spelstopp: 20.45

Juventus är regerande mästare och det har varit ganska turbulent kring lagets tränare Conte som är avstängd p.g.a. en spelskandal. Hela laget står dock bakom honom och flera spelare har i media sagt att de ska vinna den här matchen för honom och det motiverar säkerligen spelarna lite extra. Det är hemmapremiär och man har en titel att försvara, det lär räcka som tändvätska för att köra över stackars Parma här. Man vann mot Napoli i inhemska ”supercupen” med 4-2 så att man är att räkna med även i år står klart efter den matchen!

Juventus var urstarka förra säsongen och gick obesegrade genom ligan! På hemmaplan var man en maktfaktor då man slutade med resultatraden 13-6-0 och 40-12 i målskillnad. Det är siffror som minst sagt imponerar och till den här säsongen har man värvat starkt och man ser ännu starkare ut än förra säsongen. Jag tror man inleder med en rejäl seger inför sina fanatiska hemmafans!

Parma slutade 8a förra säsongen och det mesta talar för att man ännu en säsong kommer kriga i mitten av tabellen. Man har liksom de flesta lagen i Italien sin hemmaplan som stora styrka. På bortaplan är man desto sämre och nu står man inför en tuff uppgift då man möter regerande mästarna. Förra säsongen åkte man på stryk med 4-1 här och jag tror på liknande siffror ikväll…

Juventus saknar Mauricio Isla, Giorgio Chiellini, Martin Caceres och Gianluigi Buffon till den här matchen vilket är ett par tunga avbräck men Juventus har en bred trupp med flera stjärnor på bänken så jag är inte orolig!
Även Parma saknar en hel del spelare då man får klara sig utan  Amauri, Galloppa, Palladino och Sansone här.