Coppa Italias andra semifinal är mellan Juventus och Inter. Och det är samma som gäller här, nämligen att det är match 1 av 2. Med ett Juventus i superform så har man ju ganska svårt att se att man inte skulle vinna här. Och när det nu är en hemmamatch för Inter i match 2 så lär dom nog fokusera lite på det stundande derbyt mot Milan på lördag, istället för att satsa allt krut borta här. Tror dock inte man kommer bjuda på mycket så det lär nog bli en rätt målsnål match.

  • Juventus – Inter
  • Spel: Under 1 mål asian (1a halvlek)
  • Odds: 1.70 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Juventus bara fortsätter vinna, sammanlagt 13 raka segrar om man räknar in cupen och ligaspel. Och även om vinsten senast i ligan mot Roma (1-0) inte var någon solklar seger så var det ändå en välförtjänt. Man var det klart bättre spelet utan att ha samma fina offensiv som i de flera andra matcher på slutet. Man visade dock att den starkaste lagdelen, nämligen defensiven var klockren som vanligt. Som man ju även visade borta mot Lazio bara för 1 vecka sedan när man slog ut dom ur cupen med 0-1. Man släpper in oerhört lite mål och hemma på Juventus Stadium är det inte många som lyckas göra mål överhuvudtaget. Har svårt att se kvällens Inter göra mål faktiskt. Sen är man ganska tålmodiga och skulle det stå 0-0 i halvtid så är man ganska säkra på att man kommer göra 1-0 i andra exempelvis så det är inget desperat hemmalag vi lär få se heller.

Här förväntas Dybala starta på bänken och Morata lär säkerligen ta hans plats. Det är såklart ett minus för offensiven med tanke på hur bra Dybala är just nu. Sen vilar man troligen Buffon till förmån för Neto, som vanligt i cupen ska sägas. Och Barzagli väntas börja på bänken liksom Lichsteiner. Men Juventus är en sån lagmaskin så tror det inte bör vara några större problem faktiskt, då alla vet vad som krävs för att hålla defensiven så bra som möjligt. Om inte annat så kommer Bonucci och Chiellini se till att se sköts stabilt.

juventus    Inter

Inter åkte på en kalldusch senast i ligan där man tappade 1-0 till 1-1 hemma mot Carpi på övertid, med 1 man mer dessutom. Annars har man under säsongen utmärkt sig för att vara extremt tajta bakåt och vunnit flera matcher med 1-0. Sen har offensiven inte varit så bra som man kanske hade hoppats på, även om den under några matcher i slutet på 2015 hade några bra matcher. Men nej på slutet har det inte varit någon frejdig offensiv typ utan det är försvarsspelet som vinner matcherna åt dom kan man säga. Nu möter man ett Juventus i superform och det blir en tuff match, men jag tror man kommer ligga lågt och bara vänta ut Juventus så länge som möjligt och i den mån försöka få med sig 0-0. För det är ju väntas ju en retur nästa vecka där det avgörs helt. Sen ska man även lägga till åtanke att Inter spelar en viktig match i helgen mot Milan.

Tränare Mancini väntas ställa upp med ett defensivt lag tre defensiva mittfältare och sen fyra defensiva backar. Bara tre spelare kommer delta i offensiven i mångt och mycket. En ganska tydlig signal från Mancini av vad man vill i denna match. Sen kommer Mauro Icardi börja på bänken vilket är ett minus för offensiven såklart. Annars rätt ordinarie lag, speciellt defensivt.

————————————————————————————————————————————————————–

Juventus är i bra form och man trivs på hemmaplan. man släpper sällan in mål och man det finns ingen desperation ifall man inte lyckas göra mål i 1a halvlek. Dybala väntas börja på bänken, ett minus för offensiven. Inter har en viktig match i helgen mot lokalkonkurrenten Milan samt att man även möter Juventus i en returmatch nästa vecka, så kvällens fokus kommer ligga i att hålla defensiven ocg ligga tajt på motståndarna. Offensiven kommer i andra hand. Jag spelar Under 1 mål i 1a halvlek (asian) till oddset 1.70. Pengarna tillbaka om det blir 1 mål. Insatsen hamnar på medel. Kämpa!!

/ L’orso