Det är dags för omgång 31 i Italienska Serie A där Juventus tar emot Empoli. Den gamla damen har en tre poängs ledning till tvåan Napoli och tio poäng ner till tredje placerade Roma. Det är just Napoli som är det största hotet till Scudetton. Empoli är i mitten av tabellen och har mindre att spela för. Hur går det i matchen?

 

- Match: Juventus – Empoli
- Spel: Juventus -1 i handicap
- Odds: 1.95 @ ComeOn
- Insats: 7/10 Units
- Spelstopp: 20:45 2/4

 

Juventus är stora favoriter till tre poäng i den här matchen, vilket inte är så konstigt då Empoli har ännu inte triumferat i någon av sina nio besök i Turin , där Juve har vunnit nio och spelat en oavgjord match sedan november 1998. Det är något svagare trupp vi ser i dagens möte då Juve har några viktiga defensiva spelare borta, men mot ett borta svagt Empoli skall det ändå räcka. Juventus har gjort 12 mål på Empoli under deras fem senaste möten och nu när Mario Mandzukic väntas starta på topp kan det bli några till. Han var bra i senaste landskampen mot Ungern och lyckades även göra ett mål i den matchen. Juve kommer till den här matchen efter en klar 4-1 vinst mot Torino. Efter en dålig start har Juve imponerat i den andra halvan av säsongen. De är för närvarande obesegrade i 20 raka matcher och man får gå tillbaka till oktober förra året för att hitta Juves senaste förlust som kom mot Sassuolo.

Trolig stareva för Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Rugani; Lichtsteiner, Marchisio, Lemina, Pogba, Sandro; Morata, Mandzukic

 

juventus_logo  empoli_200x200

 

Empoli kommer till den här matchen efter 0-0 hemma mot Palermo i en match som var öppen och kunde slutat hur som helst. De har endast gjort 2 mål i sina 4 senaste matcher och en av dem var ett självmål. Det kommer uppenbarligen att vara svårt att göra mål mot de italienska mästarna i denna match. Empolis resultat har förbättrats något, men de är fortfarande utan seger i sina 11 senaste matcher. Med tanke på att Empoli förlorat fem senaste utflykter till Turin är det svårt att se de hota de regerande mästarna. Det enda positiva för Empoli är att de kan spela utan någon press då alla förväntas en enkel seger för Juve.

Trolig stareva för Empoli: Skorupski; Laurini, Tonelli, Costa, Rui; Zielinski, Maksimovic, Croce; Saponara; Pucciarelli, Maccarone

——————————————————————————————————————————————————

Juventus spelar bra hemma den här säsongen och har endast förlorat fyra matcher i Serie A. Med tanke på att Juventus är på 1:a plats med 70 poäng och kämpar fortfarande för att behålla sin ledande ställning, är denna match mycket viktig för laget eftersom de behöver en seger i dag för att inte släppa Napoli nära sig och Empoli kommer att bli en mycket enkel motståndare, då de inte har vunnit borta i år och som det ser ut kommer inte detta att förändras efter denna helg mot en mycket motiverat Juventus. Jag tar och lägger ett spel på vinst till Juventus med -1 i handicap. ComeOn erbjudet ett fint odds på 1.95.

/Akilles_80