Juventus är överlägsna i Serie A och när man spelar hemma så handlar det inte om man kommer vinna matchen utan med hur mycket man vinner matchen. Jag har saken klar för mig och kliver in på ett spel här!

Juventus – Chievo
Spel: Juventus först till 3 mål i matchen
Odds: 1.85 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

Juventus är överlägsna i Serie A och fullständigt öser in mål såväl hemma som på bortaplan den här säsongen. På hemmaplan har man gjort 3 mål eller fler i 6 av lagets 7 senaste hemmamatcher och idag ställs man mot ett svagt Chievo så jag är inte orolig. Juventus stod för en ruskigt bra första halvlek senast mot Verona där man dominerade totalt och hade ledningen med 2-0 in i pausvilan. Man kom ut i andra halvlek och mötte då ett pånyttfött Verona som tog över spelet mer och mer och kunde till slut kvittera till 2-2 som också blev slutresultatet. Jag tror vi kan räkna med ett revanschsuget Juventus som vill hitta segerspåret igen och som framförallt kommer ge allt i matchen för att hitta målformen igen. Man får klara sig utan Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini och Mirko Vucinic här men det spelar ingen större roll för Juventus lär göra 3 mål i matchen ändå!

Carlos-Tevez-Juventus1
Sylvasse Carlos Tevez löser spelet åt oss!

Chievo har stora bekymmer inför den här matchen då försvararna Dainelli (13/0) och Cesar (20/1) är borta från spel p.g.a. skada och avstängning här vilket gör att man måste rotera om i backlinjen inför den här matchen. Man är formsvaga med 0-3-6 som formrad på lagets 9 senaste matcher. Det finns precis ingenting som talar för att man skall ha en chans här och med tanke på att man har en svag defensiv så känns det här spelet väldigt spelvärt. I senaste matchen åkte man på stryk med 3-0 borta mot Udinese och inför den här matchen är känslan att vi får se liknande siffror. Även om laget kommer försvara sig genom hela matchen så tror jag Juventus löser tre poäng med tanke på lagets revanschlusta kontra Chievos avbräck i defensiven.

Kort summering:
Juventus dominerar i matcherna på sin hemmaplan och till den här matchen kommer man med revanschlusta efter poängtappet mot Verona senast. Chievo har problem i backlinjen inför den här matchen och det kommer straffa sig rejält för laget… Juventus gör ofta 3 mål eller fler i sina matcher och jag kan inte se varför denna matchen skulle vara något undantag med dessa förutsättningar!