Juventus vann första mötet med 3-0 på Celtic Park. Celtic var dock inte ofarliga i den matchen och resultatet speglar inte matchen. Till den här matchen kommer Italienarna möta ett gäng ruskigt revanschsugna skottar och det kan bli en tuff match det här.


Juventus – Celtic
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 2.15 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Första mötet mellan lagen slutade som sagt 3-0 till Juventus som har ett fantastiskt utgångsläge inför den här matchen. Jag tror knappast Celtic lyckas vända det här men jag vill ändå höja ett varningens finger för Celtic som skapade extremt mycket chanser på Juventus senast så att man förlorade med så stora siffror speglar inte matchen i mina ögon. Till den här matchen lär man dessutom vara revanschsugna och jag tror utan tvekan man kan få in eller flera bollar här.

Juventus fick oavgjort i den viktiga bortamatchen mot Napoli i fredags och man har därmed fortfarande ett försprång på 6 poäng ned till tvåan Napoli hemma i Italien. Det ger ett litet lugn för laget men trots det vilas säkerligen flera spelare i den här matchen inför helgens Serie A fotboll. Formen är annars riktigt bra för Juventus som ser väldigt svårslagna ut för dagen. Jag tror utan tvekan man gör minst ett mål i den här matchen, det är bara att hoppas att Celtic gör det första så det blir lite spänning i matchen.

Celtic är som sagt väldigt revanschsugna inför den här matchen och såväl tränaren som flera spelare har i media sagt att det är full fart framåt som gäller för att få in första målet så man får extra energi. Gör Juventus första målet så blir det en tuff match för Skottarna. Celtic har som vanligt väldigt bra form och öser in mål hemma i Skottland men nu är det Europaspel igen och i den här matchen har man ingenting att förlora utan det är bara köra full fart framåt och hoppas man får in ett par bollar.


Celtic har Samaras tillgänglig här och vi hoppas
han gör minst 1 mål här ikväll!

Juventus får klara sig utan trion Paolo De Ceglie, Martin Caceres och Nicholas Anelka som alla är skadade. Lägg därtill att man säkerligen kommer vila flera spelare i den här matchen då bland annat Mirko Vucinic, Arturo Vidal och Stephan Lichtsteiner är ett gult kort ifrån avstängning och därmed vilas säkerligen en eller flera av dessa. Försvararen Chiellini fick en smäll mot Napoli i fredags och mycket talar för att även han vilas här.
Celtic får klara sig utan skadade trion Mikael Lustig, Scott Brown och Tony Watt.

Juventus som spelar med en 3-5-2 uppställning kommer med en oprövad 3-backslinje till den här matchen och det kan gynna Celtic som kommer vara väldigt offensiva från start då det är extremt viktigt för laget att få in första målet. Celtics försvar har dock sett darriga ut den senaste tiden och Juventus kommer säkerligen kunna utnyttja detta och göra ett eller flera mål ikväll, speciellt då det kommer vara flera spelare som noramlt inte får så mycket speltid och som vill visa upp sig. Jag tror utan tvekan att båda lagen gör mål i den här matchen.