Det är dags för omgång tre av Champions League. Stärkta av sitt segertåg i Bundesliga så ska Borussia Mönchengladbach åka ner till Turin för att försöka sno med sig poäng hem till Tyskland igen. Kommer dem lyckas med det? 

  • Match: Juventus – Borussia Mönchengladbach
  • Spel: M’gladbach +1 asian handicap
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Det har gått trögt för Juventus i Seria A men desto bättre har det gått i CL, man har fullpott efter de två inledande matcherna. Man började med att överraska många när man slog Manchester City på bortaplan (2-1) och sedan på hemmaplan avstyrde man ett uselt Sevilla enkelt med 2-0.  Men som sagt i Seria A har man det inte lika enkelt och man ligger på 14:e plats efter åtta omgångar.Man har haft det svårt mot de bättre lagen i ligan t.ex. så har man förluster mot både Roma (2-1) och Napoli (2-1). De har förlorat bra spelare inför säsongen, på mittfältet har Arturo Vidal försvunnit till Bayern München, Pirlo drog i väg till New York för att spela i MLS-laget New York City och anfallaren Tevez såldes till Boca Juniors. De är tre spelare av högkvalité och jag tycker inte att ersättarna som värvats in håller samma klass. Man märker det på spelet också, mittfältet är inte lika rörligt som förut och det blir inte bättre att även Pogba börjat säsongen svagt. I anfallet ser jag inte Morata som en anfallare av hög kvalité och nyförvärvet Mandzukic är inte alls lika bra som tiden i Bayern München.

Till kvällens match blir man utan ytterbackarna Martin Caceres och Stephan Lichtsteiner.

juventus_200x200mönchengladbach

Det ser bättre och bättre ut för Borussia Mönchengladbach, man har tagit sig ur sin djupa svacka och har fyra raka segrar i Bundesliga. Man har dock två förluster i CL hittills både mot Sevilla (3-0) och Manchester City (2-1). Mot City var man så nära på att få en poäng men City fick straff i 90:e minuten och satte den. Efter nya tränaren Schubert ankomst har man bara släppt in mål på fasta situationer och det är väldigt viktigt att man har fått ordning på försvaret för att mot Juventus kommer fokus ligga i att försvara sig. Sedan att man tar till vara på omställningarna och kontrar. För då går det snabbt, det fick Citys försvar erfara flera gånger om och spelar Raffael som han har gjort den senaste tiden så kommer han ständigt vara ett hot offensivt. Sen kan man lägga till flera andra spelare som har höjt sig efter bytet av tränare som t.ex. Dahouda och Traore som båda fått chansen på mittfältet och visat att dem ska vara kvar där.

Man blir utan Stranzl, Hermann och Nico Schulz i kvällens match p.g.a skador och Marvin Schulz är osäker p.g.a sjukdom.


Det är dags för Mönchengladbach att plocka poäng nu. Man har gått bra på slutet och självförtroende är på topp, gör dem en bra match så tror jag att de kommer ta minst en poäng. Testar en insats under medel på Mönchengladbach +1 asian handicap.