Vi åker till Belgien och challenger touren för att titta in en grus turnering där Diego Junqueira ställs emot fransmannen Germain Gigounon. Diego är en grus specialist och håller relativt hög grus nivå och brukar ta sig till semifinaler i challenger tennisen samtidigt som Germain inte brukar göra framträdanden på denna scenen. Jag hittade ett spel!

 

  • Matchen: Junqueira – Gigounon
  • Liga: Challenger Bercuit
  • Speltips: Junqueira att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 11.30

 

Diego Junqueira ifrån Argentina är en grus specialist på Challenger touren där han håller bra klass. Han brukar vara uppe på några grus tävlingar på ATP touren och kan ta sig till andra rundan men inte längre. Diego är en spelare som sällan förlorar mot sämre spelare än sig själv och alltid gör det han ska. Han har som ”alla” grus specialister en relativt svag serve men det är hans grundspel som är bra och det är det som gör att han tar sig till semifinaler och finaler på challenger nivån. Han har visat bra form då han har slagit spelare som Alund och Oswald med 2-0 i set nyligen.

Germain Gigounon ifrån Frankrike är en spelare som bara har gjort ett framträdande tidigare på Challenger nivån och där skadade han sig och efter det har han bara hållit till på Future nivån, klassen under Challenger touren. Han har gjort helt okej med resultat där men det är en enorm skillnad på tempot och kvalitén på Future och Challenger touren vilket han kommer att få erfara idag.

Jag har svårt att se att Diego ska släppa ett set emot den unge fransmannen och jag tror han gör processen kort.

Lycka till!

/Lidde

VamosPukki @ Twitter