Jong PSV avslutade 2013 på ett mycket bra sätt, De Graafschap gjorde det inte och jag tror det fortsätter att gå tungt för De Graafschap ikväll.

Match: Jong PSV – De Graafschap
Spel: Jong PSV
Odds: 2.80 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 20/1 20:00

Jong har överraskat många denna säsong, det var inte många som från början trodde att man skulle kunna ligga där man ligger och har faktiskt gjort det bra så här långt. Dom bästa talangerna i laget fick dessutom följa med PSV på träningslägret under uppehållet också, något som säkerligen stärkt deras inställning i Jong PSV. 2-2-1 på dom fem senaste varav två raka vinster nu, senast borta mot jumbon TOP Oss. En åttonde plats i tabellen på lika många poäng som dagens motståndare men med sämre målskillnad. 6-3-2 hemma denna säsong.

jongpsv

De Graafschap avslutade 2013 på sämsta vis, först kryssade man på tabell-ettan Dordrecht, detta följdes sedan upp av två raka förluster. Laget har det som krävs för att ligga högre upp i tabellen och hittar man bara sitt spel och formen så lär man nog klättra. Dock tar det ett tag att få allt att fungera med ny tränare. 1-1-3 på dom fem senaste, 3-4-3 borta denna säsong.

Jong har inget nytt att rapportera om i laget.

I De Graafschap är Jansen och Parzyszek avstängda, i övrigt inget att rapportera om.

Jong har ett fint tillfälle ikväll att ta tredje raka vinsten, hemma denna säsong har man varit bra och laget ser ut att ha hittat en liten formuppgång. De Graafschap är inte stabila för dagen, man avslutade 2013 på sämsta tänkbara vis och jag tror tyvärr att man fortsätter på det inslagna spåret även i denna match. Borta denna säsong har man inte varit allt för giftiga och jag har svårt att se vad man skulle kunna hitta på i denna match. Oddset på ettan är alldeles för högt för att inte spela och jag spelar Jong PSV ikväll med liten insats.