Fortsätter med ännu ett spel i Basel och denna gången mellan två amerikaner. Raonic har inte riktigt kommit tillbaka efter influensan som satte stopp för spel. Men det ska inte påverka honom speciellt mycket och han kommer fortfarande hålla hög nivå på sina servar.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Basel
  • Match: Johnson – Raonic
  • Spel: Över 22.5
  • Odds: 1,74 @ Pinnacle
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16:00

I Basel så är banan riktigt snabb och när vi imorgon har två spelare som har bra serve och går en del på kraft så gynnar det oss. Med andra ord så kan man säga att det är en svårbruten bana, det är lättare för spelare som Raonic och Johnson att hålla sitt servegem.

Milos åkte på en influesa i Shanghai vilket gjorde att han var tvungen att lägga ner Shanghai. Han spelade heller inte någon tennis utan det tog för mycket på honom. Detta ska dock inte ha tärt på honom för mycket och jag tror att han kommer att prestera imorgon. Milos är en van och stabil inomhusspelare då han har en spelstil som gynnar honom här, däremot så tror jag inte det blir en allt för lätt match. Som sagt så är det en svårbruten bana och Steve har en bra serve samt kraft i sina slag.

Steve har inte så många matcher på ATP-nivå inomhus men man märker snabbt att det passar honom. Han har fem vinster av fem möjliga i år och endast tappat ett set.  Han har inga större problem att möta servekanoner så som Raonic, Querrey, Karlovic och Isner.

Karlovic – 3-6 7-6 7-6, 6-7 6-4 7-6
Isner – 7-6 7-6, 6-7 6-3 7-6
Querrey – 7-6 7-5, 6-4 -63
Raonic – 6-7 6-3 7-6, 7-6 6-2

Vi ser det rätt klart att det blir oftast jämna matcher och han står upp bra mot storservare. Chanserna är rätt stora att han även ska göra det imorgon, visst det är en viss skillnad från att spela utomhus men samtidigt så är Johnson så pass bra att han kommer att kunna hantera detta.

Över 22.5 till 1,74 är bra!

Twitter: @Haegge1