En otroligt bra dag igår då det vart 3 vinster utav 3 möjliga, nu är det dock en ny dag och vi hoppas på samma framgångar hära!

  • Matchen : Johnson – Ito
  • Liga : US Open
  • Speltips : Johnson -5.5 games i matchen
  • Odds : 1.81 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Steve Johnson ifrån USA har i år börjat komma igång på riktigt på ATP touren, han har börjat hitta ett stabilare spel och är nu en farlig motståndare för topp spelarna. I Washington slog han Karlovic och Isner vilket är väldigt starkt och i Cincinnati slog han Paire och Gulbis i raka set för att sedan åka ut emot en storspelande Raonic i ett avgörande tiebreak. Steve har en väldigt bra första serve men hans absolut största vapen är hans forehand, han gör otroligt mycket vinnare från den och det är forehanden som sätter pressen på motståndaren.

Tatsuma Ito ifrån Japan är en spelare som jag aldrig riktigt har fastnat för, han har inget vapen och vinner matcher ändå trots att han spelar relativt dåligt. Jag såg hans första match i kvalet till US Open emot Tiafoe och jag tror det var nerverna som fällde Tiafoe i den matchen, Ito var inte bra men lyckades krångla sig vidare på något sätt. Ito har ingen farlig serve utan lever mest på sitt grundspel och det kommer passa Johnson väldigt bra då han kommer att få dirigera spelet med sin forehand.

Dessa herrar möttes tidigare i år och då stod det 6-3,2-0 innan Ito bröt matchen, jag kan tänka mig 3-0 i set här för Johnson.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!