Steve Johnson har inlett Memphis med en säker vinst över Krajinovic och något annat var väl inte på tapeten men alltid bra att få en bra start. Att han spelar hemlandet gör det såklart alltid mer speciellt och han kommer inte vika en inch mot Brown som inte är någon personligfavorit och är väldigt ojämn.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Memphis
  • Match: Johnson – Brown
  • Spel: Johnson -3
  • Odds: 1.85 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:30

Steve har inte några direkta svagheter och gör bra matcher väldigt ofta. Han har en bra forehand med mycket kraft samt en bra första serve, det är två egenskaper som är väldigt viktigt hos en spelare och speciellt inomhus där han lätt kan få ett övertag. Förra året spelade han sju matcher inomhus och han vann fem utav dessa vilket är bra gjort med tanke på hur lite inomhusmatcher han har fått till.

Han vann Dallas Challenger med endast ett set tapp vilket är otroligt stabilt, dock så förlorade han i Basel mot Raonic men han spelade till sig ett tiebreak i den matchen och då ska man ha i åtanke att det är riktigt fort, att spela till sig ett tiebreak mot Raonic är väldigt bra gjort. Det är inget tvivel om att hans utvecklingskurva pekar uppåt.

Jag tror att han kan ta sig en bit in i denna turnering och morgondagens motstånd ska inte vara några problem.

Dustin Brown har varit med ett tag i gamet och har många matcher i kroppen. På senare år är det dock inga bra matcher och han ser oengagerad ut. Det känns som att han trivs bäst i dubbeln för tillfället. Han har en helt okej första serve som han kommer vinna sina poäng, han har inget bra försvarsspel och kommer få det väldigt kämpigt att plocka poängen i Steve’s serve.

Jag tror inte han kommer hålla en tillräckligt hög nivå på sin serve för att kunna hålla den matchen ut och kommer få det tufft att försvara sin serve.

När vi får Johnson -3 till 1.85 så investerar jag direkt!

@haegge1