Här har vi en match från den finska högstaligan. Det ena laget är genomuselt och motståndarna bör vinna det här tämligen enkelt ikväll…

JJK Jyväskylä – RoPS
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.95 @ Betclic
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.30

JJK har överraskat många i år och ligger på tredjeplats i tabellen för tillfället. Förra säsongen så kvalspelade man för att få stanna kvar i högstaligan och man klarade det. Den här säsongen har man startat på bästa sätt. Nu har man en liten formsvacka bakom sig med 2 förluster och 1 oavgjord match. Man har stött på tufft motstånd men trots det gjort det bra i matcherna. Nu möter man seriens sämsta lag och då ska man bara vinna. Man är oerhört starka på sin hemmaplan där man har resultatraden 5-1-0 och fina 13-5 i målskillnad.

Motståndarna RoPS är uppe i 8 raka utan seger nu och man ser allt annat än bra ut i matcherna. Det märks tydligt att man inte riktigt håller nivån och man kan väl inte förvänta sig så mycket mer av nykomlingarna i högstaligan. På bortaplan har man extra svårt att plocka poäng och resultatraden 1-1-4 talar sitt tydliga språk. Man har tre raka förluster bakom sig på bortaplan nu och dessa matcherna har slutat 8-2, 5-1 och 2-0. Nu ställs man återigen mot ett suveränt hemmalag och då lär man åka på stryk än en gång.

JJK har spelat fin fotboll den senaste tiden och efter några mindre bra resultat är det nu dags för en ny trepoängare. RoPS imponerar knappast på någon och man krigar för överlevnad i nästintill alla matcher då kvalitén inte håller för högstaligan. JJK bör vinna den här matchen utan problem trots att formen är något vacklande. Spelet är fortfarande bra i matcherna och när man nu möter enklare motstånd så bör man vinna.