Tuneringens succespelare Jerzy Janowicz möter under fredagen Janko Tipsarević som knäppte mig på näsan och visar att han är att räkna med. Tiebreak står i 1,90 och dom här två killarna vet hur man håller serve.

  • Match: Jerzy Janowicz - Janko Tipsarević
  • Liga: ATP Paris
  • Spel: Tiebreak i matchen, JA
  • Odds: 1,90 Bet365
  • Insats: 6/10 
  • Spelstopp: 16:00

Jerzy Janowicz jag säger hans namn igen så folk lägger det på minnet Jerzy Janowicz. Den 203 cm långe polacken är ett riktigt framtidsnamn. Född i november 1990 har han många år på touren framför sig. Han servar som en häst sparkar och har bra bollkontroll. Lyssna på namnen han har slagit här i Paris, Philipp Kohlschreiber, Marin Čilić och självaste Andy Murray. Mot Andy slog Jerzy hela 22 ess! Gemensamt för dessa tre matcher är att dom samtliga har gått till tiebreak. Slutsatsen är att Polacken är väldigt svår att bryta.

Janko Tipsarević visar att han vill till ATP-slutspelet. Janko spelar väldigt stabilt och är bollsnål. Monaco som gjorde en helt ok match hade stora svårigheter att slå igenom serben som ständigt fick tillbaka attackerna. Tipsa har dessutom en bra serve och har slagit fina vinnare här i Paris. Serben är även han svår att breaka och tar ofta matcher mot spelare med bra serve till tiebreak.

Nu är jag trött på stolpe ut och spelare som tankar. Här har vi ett självklart tiebreakspel och det ska till mycket för att vi inte ska hitta dit. 1,90 för tiebreak i matchen spelar jag alla dagar i veckan. Tycker även över 9,5 game i första till 1,57 kan vara värt en peng.