Malek Jaziri gör sitt livs bästa Grand Slam och här får han möta storservaren Kyrgios, han kommer att förlora matchen men jag tror att han kan sätta press på han i minst ett set.

  • Matchen : Jaziri – Kyrgios
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Att bli tiebreak i matchen
  • Odds : 1.72 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 09.00

 

Malek Jaziri ifrån Tunisien spelar just nu sitt livs Grand Slam, han har slagit ut Kukushkin och Roger Vasselin vilket får anses vara starkt. Jaziri har en helt okej första serve men det är hans forehand som talar för det mesta, han spelar väldigt aggressivt vilket jag tror kommer passa utmärkt emot Kyrgios. Om Jaziri fortsätter att imponera i grundspelet så anser jag att han har en chans att ta ett set för Kyrgios har inte imponerat såpass mycket att man vågar spela på honom.

Nick Kyrgios ifrån Australien anses vara deras största framtidsnamn, han slog igenom rejält när han slog ut Rafael Nadal i Wimbledon förra året och tog sig till en semifinal. Det den allmänna tennis publiken inte hade sett var hans enorma serve, han gör väldigt mycket ess men som dom spelarna som är stora på touren så är dom inte lika bra i grundspelet och returerna. Nick har också rygg problem och att han ska springa iväg med denna matchen ser jag inte som så sannolikt då han har returnerat riktigt illa hittills.

Kyrgios kommer knappast inte bli breakad mer än en gång i den här matchen och om Jaziri fortsätter att spela bra så ska han ha en bra chans att ta minst ett set till tiebreak.

Lycka till!

/Lidde