Tre veckors av hårt injobbade spel och fantastiska matcher är nu över. Det är dags att återgå till vardagen och vi hoppar in direkt i inomhusarenorna i Frankrike. Jag tycker inte man ska ha för mycket tro på Istomin här, Jaziri är mycket väl en spelare som har potentialen till att störa uzbecken!

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Montpellier
  • Match: Jaziri – Istomin
  • Spel: Jaziri +4
  • Odds: 1.63 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:30

Jaziri har ett stabilt spel för att göra bra ifrån sig inomhus, hans aggresivitet och forehanden är nyckeln i spelet som passar bra när det går lite snabbare. Han förlorade endast tre matcher på Challenger nivå på 14 matcher. Han har börjat året bra och i Australian Open så slog han både Kukushkin och Roger-Vasselin, och han åkte mot Kyrgios i en fyrsetare, riktigt bra gjort!. Han kommer att ta med sig självförtroendet till Frankrike och när han spelar så bra som han har gjort så är det svårt att få honom bruten allt för ofta.

Dem har mötts en gång tidigare (inomhus) och den vann Jaziri med 2-1, inte helt omöjligt att det kan upprepas här men +4 är tryggt att sitta på.

Istomin är en klassisk tre sets spelare, anledningen till detta är för att han är för ojämn i matcherna. Han har höga toppar men även väldigt djupa dalar. Jag såg inget i hans matcher mot Berdych, Kukushkin och Seppi att han är på sin topp eller kommer att kunna prestera så bra som marknaden tror.  Det är mer regel än undantag att han har problem inomhus, och det är sällan som det sticker iväg i gem. Två exempel är Zeballos i Basel, Tursunov i Montpellier förra året, det finns flera matcher att gå på men det är framförallt hans ojämnhet och den dåliga formen han har just nu som kommer att sätta käppar i hjulet på tisdag!

+4 är väldigt mycket och har väldigt svårt att se hur denna inte ska täckas av Malek!