Malek Jaziri ställs här emot en formtoppad Steve Darcis och jag tror att Darcis med sina slicar och sin förmåga att få över bollen kommer att ge Jaziri enorma problem i denna matchen.

  • Matchen : Jaziri – Darcis 
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Darcis -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.73 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 20.30

 

Malek Jaziri ifrån Tunisien startade året bra i Australien där han tog sig till tredje rundan efter att ha slagit ut Kukushkin och Roger-Vasselin. Malek är en spelare som lever rätt mycket på sin aggressivitet och det tror jag kommer att bli hans fall i denna matchen, han kommer få det väldigt svårt att slå ut Darcis idag och jag tror att Jaziri passar Darcis perfekt. Jaziri har en bra forehand som han gillar att trycka till med men hans backhand är sisådär och Darcis som är en smart spelare kommer att attackera där väldigt ofta i matchen.

Steve Darcis ifrån Belgien har en riktigt bra form just nu, han kvalade in utan att tappa set i denna turneringen och förra veckan slog han ut Chardy och James Ward som har spelat bra på sistone. Steve är en väldigt spelskicklig spelare, han älskar att slica bollen emot motståndaren svagare sida och det kommer att bli väldigt mycket slicande på Jaziri’s backhand vilket jag tror kommer att ge bra med utdelning. Darcis kommer att tvinga Jaziri att gå för vinnarslagen och det kommer att bli Jaziri’s fall på detta söliga underlaget.

Jaziri kommer att få enorma problem emot Darcis slicande och jag anser att Darcis ska större favorit i denna matchen än han är.

Lycka till!

/Lidde