Jarkko Nieminen går för seger i Helsingfors och vad ska kunna stoppa honom?

  • Match: Jarkko Nieminen – Lukas Lacko 
  • Spel: Jarkko Nieminen
  • Odds: 1,65 Unibet
  • Units: 7/10
  • Liga: Helsinki Challenger
  • Spelstopp: 17:00

Jarkko är en spelare med mycket hjärta och han lyfter sig alltid inför sin hemmapublik. Finnen gör alltid bra ifrån sig i Stockholm. I år åkte han lite snöpligt och en aning orättvist ut mot Hewitt. Nu är vi inte i Stockholm utan vi är i Helsingfors och framme i final. Här är Jarkko kung och ingen ska få stoppa honom imorgon. Nieminens andraservar är otroligt lösa och det känns ofta som han håller igen sin första serve just därför. Imorgon tror jag inte detta spelar någon roll då jag har svårt att se en överskattad Lacko kunna utnyttja detta. Jarkkos defensive är väldigt bra och finnen kan springa i mil utan att bli trött.

Lukas Lacko har svårt mot etablerade ATP-spelare. Han presterar emot challengermotstånd. Jag tycker Lukas helt saknar vapen i sitt spel och jag är inte alls imponerad. Starkt dock att slå en Benjamin Becker i kalasform. Det var nära att turneringen tog slut tidigt för herr Lacko som hade stora problem mot vår egen Andreas Vinciguerra. Slovaken redde i vilket fall ut problemen och står nu inför en mycket svår uppgift i finalen.

Jag kan verkligen inte se annat än att det blir finsk seger. Jarkko är den klart bättre spelaren. Final hemma i Finland och få en härlig avslutning på säsongen nej detta tar Jarkko. Unibet ger just nu 1,65 på finsk seger vilket jag tycker är för högt och jag tror oddset kommer sänkas imorgon.