Roger-Vasselin tog en utav de sista platserna in i huvudturneringen efter en stabil vinst mot Buchanan. Nu ställs han mot Janowicz som inte riktigt kommit igång utomhus och har haft problem med bland annat underlaget i Indian Wells, nu är det däremot andra förutsättningar och jag tror det blir en hel del gem.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Miami
  • Match: Janowicz – Roger-Vasselin
  • Spel: Över 21.5
  • Odds: 1.70 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00

Roger-Vasselin har kommit igång lite och hittat en rätt bra form, tog sig till andra rundan i Indian Wells där Lopez var för stark över tre set, plocka även set mot Janowicz i Irving samt två 2-0 matcher i kvalet till Miami. Även tidigare i år i Chennai så pressade han Muller till två tiebreak. Detta bevisar på något sätt att han har kommit igång och hittat det spelet som han normalt sett vill spela, han är farlig när han hittar rätt. Underlaget i Miami passar honom och jag är rätt övertygad att han håller sina serve gem stabilt och inte alls omöjligt att han plockar minst ett set på polacken.

Roger-Vasselin har täckt 21.0 tio av tretton gånger i år.

Inbördes mot Janowicz så har den täckts fyra av fem gånger.

Janowicz har varit rätt kass de senaste och fick stryk mot Schwartzman i Indian Wells, det var bollstudsen som han hade svårt med och det är speciellt underlag i Indian Wells, nu är det dock annorlunda i Miami och vi kommer få se en revanschsugen polack som kommer hantera detta mycket bättre och hans första serve som är tung biter bra här. Han kommer ha möjlighet att bolla mycket bättre och gå på kraft och få in en hel del winners.

Jag ser dock inte att han bryter speciellt ofta mot ERV i och med att det han behöver ett försvarsspel som han inte har just nu, skickar in pengarna på över 21.5 till 1.70!

@haegge1