Jerzy Janowicz är den förste polacken att vara framme i semifinal i Wimbledon och just där ställs han emot ”hemmahoppet” Andy Murray ifrån Skottland.

  • Matchen : Jerzy Janowicz vs Andy Murray
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Janowicz +6.0 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 14.00 (preliminärt)

 

Jerzy Janowicz ifrån Polen slog igenom rejält i förra årets Paris Masters turnering där han kom hela vägen till final men förlorade till slut emot Ferrer. Han är en spelare som trivs otroligt bra på snabba underlag då han får utrymme för att utnyttja den enorma kraften han servar och slår grundslagen med. Han kan göra upp emot 30 serve ess per match, dock möter han ju en av världens bästa returnerare så det blir inte 30 ess emot Andy. Jerzy gillar att trycka till bollen med sin forehand och göra vinnare, hans backhand är inte ett lika stort vapen som hans forehand är. Han har imponerat hittills i Wimbledon, slagit spelare som Stepanek och Almagro.

Janowicz vart till sig efter en vinst.

Andy Murray ifrån Skottland är Storbritanniens enda ”hemmahopp” här i Wimbledon och då han var i final förra året men förlorade emot Roger Federer så innebär det mer press om att han ska nå dit igen. Andy är som sagt en av världens bästa returnerare men på gräset så får han inte lika mycket utrymme till att returnera såpass bra som han gör på till exempel hard eller liknande. Han får inte heller ut lika mycket emot storservare. Andy har en otrolig defensiv, en av dom bästa i världen men hans offensiv är halvdan och emot Verdasco så slog han inte alls många försök till vinnare i slutet av matchen.

Jag tror att Andy Murray vinner men jag tror att han kommer att släppa minst ett set och då tycker jag att hcp spelet på +6 är riktigt bra då Janowicz ändå är en storservare.

Lycka till!

/Lidde