Här går misstags maskinen Janowicz in för att möta en otroligt skicklig gräs spelare vid namn Lleyton Hewitt.

  • Matchen : Janowicz – Hewitt
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Hewitt -2.0 games i matchen
  • Odds : 1.78 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 16.30

Jerzey Janowicz ifrån Polen har haft ett fruktansvärt år och det lär inte börja gå bra än för honom, 10 vinster och 12 förluster talar sitt egna språk. Han hade otroligt tur när han fick möta Somdev Devvarman i första omgången här i Wimbledon då han är otroligt dålig och då gick det ändå till ett avgörande set där han dock drog längsta strået. Janowicz har en bra serve men han lyckas inte alls i spelet numera och gör misstag på misstag, ibland blixtrar han och slår in en enorm forehand eller en riktigt fin stoppboll men det är lugnt då han lär göra otroligt många fler misstag.

Lleyton Hewitt ifrån Australien, den forne världsettan och en forne gräs kungen imponerade i första omgången då han endast släppte ett set och det var i tiebreak emot en stark servare annars så tog han dom andra seten väldigt enkelt. Hans spel passar perfekt för gräset då han spelar otroligt flakt och då Janowicz är en stor spelare så lär han få enorma problem med att få slå bollen ifrån backen i princip hela tiden så det lär bli mer misstag än vanligt för Jano. Hewitt är väldigt bollsäker och slår väldigt nära linjerna och det kommer bara bli för mycket.

Om Hewitt spelar på 70% av sin kapacitet så lär han klara denna linan och han lär ha hela publiken på sin sida då alla älskar honom.

Lycka till!

/Lidde