Jan Hajek är mannen som gjorde succé i Båstad. Idag ställs han mot en futurespelare i form av Filip Horansky som inte ska kunna störa Hajek.

  • Match: Jan Hajek - Filip Horansky
  • Liga: ATP Challenger Bratislava
  • Spel: Jan Hajek – 1,5 set
  • Odds: 1,47 Nordicbet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 16:00

Alla minns vi säkert hur bra Jan Hajek spelade i Båstad i somras. Han fick knappt stryck av Almagro i semin om jag minns rätt. Jan Hajek föredrar grus men tar en skalp då och då på hard. På challengernivå är det dock annorlunda där ska han vinna matcherna även på hard. Idag ställs han mot Filip Horansky, ja vem är det? Filip spelar till vardags inte challenger utan håller till på futurenivå och är rankad på plats nr 620. Här har vi en etablerad ATP-spelare med ett helt annat tempo i kroppen mot en kille som enligt resultaten verkar få kriga i futuresamanhang. Detta ska inte kunna bli några problem för Jan och jag spelar honom -1,5 set idag.

Jag passar på att lägga in en extra rek. Ikväll tror jag på Del Potro mot Ferrer. Ferrer har varit otroligt bra och vunnit två turneringar i rad varav den senaste i Paris var hans första Master. Kul för Ferrer som säkert känner sig nöjd med detta. Vad som inte är lika kul för spanioren var att sent igår kväll undertiden som Djoko slog Tsonga hade Ferrer fortfarande inte anlänt. Han måste vara sliten efter enorma mängder matcher på kort tid och med en bedrövlig uppladdning får han nog svårt. Del Potro har fått några dagar extra och jag tror han kommer att straffa spaniorens andraserve hårt. Jag spelar 5/10 units, Del Potro som vinnare till 1,75 på Sportingbet. Matchen börjar 20:45.