Jagiellonia ligger sexa i tabellen och möter här seriens bästa bortalag i Lech Poznan som dessutom jagar serieledarna Legia Warszawa. En tuff match på förhand och jag har hittat ett bra spel här!

Jagiellonia – Lech Poznan
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.92 @ Nordicbet
Insats: 5/10
Spelstopp: 18.30

Jagiellonia ligger på sjätteplats i tabellen och har en fin form för dagen med 5 raka utan förlust varav 3 av dessa har slutat med seger för laget. Jagiellonia är ett typiskt lag som topplagen har svårt för då man är riktigt vassa på kontringar och nu möter man ett Lech Poznan som säkerligen kommer försöka föra spelet vilket passar Jagiellonia utmärkt här då de kan ligga och lura i defensiven för att sedan kontra. Man har ännu inte förlorat mot något topp-4 lag utan på de 5 matcher man spelat mot dessa lagen har man tagit 11 poäng tack vare sitt fina kontringsspel och då har man slagit såväl serieettan Legia på bortaplan med 2-1 som serietvåan Lech Poznan på bortaplan med 2-1. Värt att nämna är att lagets två senaste matcher har slutat 2-2 hemma mot Wisla Krakow och före det slog man Lechia på bortaplan med 3-2 så lagets offensiv spelar med bra självförtroende för dagen liksom defensiven spelar med dåligt självförtroende…..

Motståndarna Lech Poznan går riktigt starkt för dagen och ligger tvåa i ligan där man jagar serieledande Legia Warszawa. Man börjar bli mer och mer desperata då serien börjar dra ihop sig och man måste mer eller mindre vinna sina matcher och det kan sätta en jobbig press på spelarna. Man är seriens överlägset bästa bortalag med 11-0-1 som resultatrad och det talar verkligen för laget i den här matchen. Man har 20-5 i målskillnad på dessa matcher så lagets defensiv är riktigt stark men nu möter man ett Jagiellonia som har ett fint självförtroende och som dessutom har målform så jag tror Lech Poznan får en tuff match här… Man har en vass offensiv som visar fin form för dagen där Hämäläinen styr spelet på mitten och Lovrencsics och Tonev är riktigt vassa på sina kanter samtidigt som vasse anfallaren Bartosz Slusarski gått mållös från 2 raka matcher efter ett par grova missar. Idag bör det vara dags för en boll att sitta!


Gergo Lovrencsics har hittat målformen igen för sitt
Lech Poznan och har gjort mål i 3 raka matcher nu!

Jagiellonia har gjort mål i 8 raka matcher samtidigt som man släppt in mål i 6 av dem och det talar för mitt spel här då man ofta är inblandade i matcher där båda lagen gör mål. Motståndarna Lech Poznan har en ruskigt vass offensiv och på bortaplan är man riktigt starka. Man är uppe i 10 raka bortamatcher där man gjort mål och nu ställs man mot ett riktigt målglatt hemmalag så jag tror starkt på att båda lagen gör minst 1 mål vardera i den här matchen. Lech Poznan måste framåt i den här matchen för man får inte tappa fler poäng mot Legia Warszawa i toppen så frågan är om man inte blir lite väl desperata i offensiven vilket kan öppna upp defensiven för Jagiellonia här. Lech Poznan har slarvat en del i defensiven den senaste tiden då backlinjen har en tendens att flytta väldigt högt upp i planen vilket bäddar för Jagiellonias farliga kontringsspel och fina djupledsbollar…