Idag går en av mina favoriter in i Wimbledon, Lukasz Kubot ifrån Polen möter Tatsumo Ito ifrån Japan och detta kommer bli en rolig match att titta på. Kubot som är gräs specialist går in med ett enormt övertag enligt mig och Ito kommer få det tufft att hänga med i svängarna i denna matchen.

  • Matchen: Ito – Kubot
  • Liga: ATP Wimbledon
  • Speltips: Kubot -1.5 set
  • Odds: 1.70 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16.30

Tatsuma Ito ifrån Japan visade ganska så bra form förra veckan då han slog en medvetslös Jurgen Melzer och små pressade en omotiverad Paire. Han är en spelare som är ganska svag i sina servar men har ett dugligt spel när det kommer till det. Jag är dock väldigt säker på att han kommer få stora problem då han inte gillar att möta folk som sticker fram på nät och att möta Kubot med sina otroligt bra returer och sedan en rusande Kubot fram mot nät kommer att ge han stora svårigheter.

Lukasz Kubot ifrån Polen är en spelare som ÄLSKAR gräset. Hans grymma servar går ut till fullo på gräset och då kommer det tillbaka relativt svaga returer som han kan avgöra med sin grymma volley. Han har otroligt bra returer och bra grundslag, dom är flaka och då det inte studsar lika mycket på gräset som på dom andra underlagen så passar det utmärkt med flaka slag. Han har visat form då han krossade Dudi Sela och sedan pressade Kolschreiber när han var omänskligt bra i Halle så formen är det inget fel på.

Jag tror att Kubot tar denna matchen ganska lätt och jag skulle bli mer än förvånad om han skulle åka ut i första omgången då han älskar denna turneringen och underlaget.

Lycka till!

/Lidde