Första matcherna för lagen är avklarade och man har fått intryck av hur lagen ser ut. Denna fredag bjuder på riktigt bra matcher där jag valt att bland annat reka i ett möte mellan Italien och vårt kära SverigeItalien visade att man återigen är ett mästerskapsland och lyckas alltid prestera när det gäller medan Sverige tvärtemot visade upp sämre takter, vilket gör det enkelt för mig att ta ställning. Spelbolagen erbjuder fina odds på raka ettan och jag känner mig skyldig till att lira. Häng med!

  • Match: Italien – Sverige
  • Spel: Italien rak vinst
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

italienUnibet EM-kval

Börjar vi med Sverige så hade jag faktiskt en del förväntningar på att man skulle kunna ta sig vidare ur gruppen, men efter att endast ha fått med sig ett oavgjort resultat mot Irland som är gruppens sämsta lag, sänks mina förväntningar. Faktum är att man dessutom inte hade ett enda skott på mål senast och det Sverige vi fick se mot bland annat Danmark i play-offen till EM var inte att känna igen. Zlatan kan inte göra allting själv och hela laget måste höja sig rejält ifall att man ska ha någon chans mot ett Italien som imponerat. Efter att ha sett bägge lagens matcher måste jag ge en stor fördel till Italienarna som var riktigt bra och då spelvärdet är gott, går jag emot Sverige!

Italien är bättre på pappret men också på planen och det visade man senast då man såg riktigt stabila ut mot Belgien (0-2). Tre backlinjen i Chiellini, Barzagli och Bonnuci, samtliga från Juventus, är en stor trygghet man har och det kommer vara svårt för andra lag att näta mot detta bygge. Framåt är man heller inte så pjåkiga och en spelare som Pellé höjs rejält i landslagströjan. Man är bättre än Sverige vilket man också visat och det ska inte vara något snack om vilket lag som ska vinna detta. Även rutinmässigt höjer man sig och raka ettan känns säker, spik!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på Italien som gav ett fint intryck i segern mot Belgien senast. Sverige underpresterade och räcker helt enkelt inte till mot ett lag som Italien. Raka ettan liras med en insats på strax under max!