Vi fortsätter i USA och ATP turneringen i San Jose där jag hittar en intressant match mellan två stycken serve kanoner. Denis Istomin som har haft ett kanon år hittills mot Sam Querrey som inte har spelat i närheten av sin förmåga detta året. Jag tycker att vi får ett skönt överodds i den här matchen och sådana måste man röra, speciellt detta.

  • Speltips – Istomin att vinna matchen
  • Liga – ATP San Jose
  • Odds – 2.50 @bet365
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 20.30

Servekanonen Denis Istomin har haft ett kanon år hittills. Han har varit i final i Sydney där han förlorade över en mycket stark Nieminen i finalen, är dock övertygad om att han hade vunnit utan sina nerver. Han har tagit set mot storspelaren Tsonga och pressat han mycket hårt. Han har vunnit över storspelare som Gasquet och Florian Mayer så han har ett bra år på gång. Han har som sagt en riktigt bra serve och han är svår att breaka, han har ändå rätt okej grundslag som han sedan utnyttjar vid nät där han är duktig på att avgöra poängen.

Sam Querrey, den oberäknelige amerikanen. Han vet man nästan aldrig vars man har han, Sam kan göra super matcher och sedan bara fallera. Han hade ett katastrofalt år förra året då han sjönk som en sten i rankningslistan och då har han inte startat året mycket bättre. Han får stryk av medelmåttiga challenger spelare i första rundorna i turneringarna och det ger ju allt annat än formbesked och självförtroende. Det enda han ”lever” på i tennisen är nog sin serve, när hans serve stämmer så är det otroligt svårt att bryta han men när bollen väl kommer i spel så gör han mycket misstag och det kommer han att få sota för idag.

Lycka till!

/Lidde