Semifinal i Sydney hägrar och folk jagar formen innan Australian Open, här är två killar som har hittat den. Istomin, killen som har sin serve som vapen möter killen som inte har sin serve som vapen, utan spelet. Det här blir en jämn match och då hugger vi det här höga oddset!

  • Speltips – Istomin att vinna matchen
  • Liga – ATP Sydney
  • Odds – 2.40
  • Units – 3/10
  • Spelstopp – 03.00

Semifinal i Sydney, två killar som har hittat formen drabbar samman.

Nieminen från Finland. Han är en kille som alltid ger hundra procent, han ger aldrig upp även fast det går skit så fortsätter han att nöta på och hoppas att det vänder för han. Han är en kille som inte har en serve, den är otroligt dålig och han lever mest på sitt spel där han kan prestera bra tennis. Han blir ofta bruten men bryter samtidigt motståndaren väldigt ofta själv.

Istomin är en kille som har en ”jätte” serve för sin rankning. Han vinner mycket poäng på den, får han in första serven är det svårt att rubba den. När bollen kommer i spel så är han lite svagare men då han är ganska så svår bruten och Nieminen är kass i sina servegame så finns det chans att han kan plocka ett break och sedan lita på sin egna förmåga i sina servar.

Jag känner att det här är en 50/50 match och då tycker jag att oddset är helt felsatt, om någon ska vara favorit ska det vara Nieminen men jag tycker inte med såhär mycket. Mycket spelvärt spel.

Lycka till!

/Lidde