Här ställs två stycken spelare emot varandra och Kyrgios är stor favorit, det ska han vara men vi hittar en riktigt fin lina på Istomin som gör det värt att spela på denna matchen.

  • Matchen : Istomin – Kyrgios
  • Liga : Franska Öppna
  • Speltips : Istomin +6.0 games i matchen
  • Odds : 1.76 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 14.30

Denis Istomin ifrån Uzbekistan har inte haft ett bra år, 7 vinster och 14 förluster talar sitt tydliga språk och då kan många ställa sig frågan varför jag då väljer att spela på honom i denna matchen. Jag ser framför mig en Istomin som kommer kämpa mer än Kyrgios i denna matchen, Kyrgios kommer troligtvis vinna matchen men jag tror att Istomin kan få med sig ett set med sin aviga stil. Han har en bra första serve och bra grundslag, bara att han har varit väldigt upp och ner i år och inte fått till det spelmässigt men stämmer det i ett set så tror jag han klarar det för han brukar inte kollapsa och speciellt inte emot Kyrgios som är såpass svag på sin backhand sida.

Nick Kyrgios ifrån Australien är en av dom spelarna som kommer att vara med i toppen på touren i många år framöver men han saknar rutinen och styrkan att kunna spela igenom matcher snabbt och smidigt. Kyrgios besitter en av världens bästa servar men han besitter inte en bra retur och hans backhand är också relativt dålig och där kommer det att komma misstag. Han har en enorm forehand som han kommer att trycka till med väldigt ofta idag och försöka slå ut Istomin.

Om Istomin spelar på Kyrgios backhand så ser jag framför mig att han kommer att ta minst ett set och då ska +6.0 linan inte vara i någon fara. Jag kan inte se Kyrgios vinna väldigt enkelt i tre raka set.

Lycka till!

/Lidde