Istomin har inte visat upp något bra spel överhuvudtaget och har levt på sina motståndares misstag, jag tror inte att han fullkomligt krossar Krajicek som har förutsättningarna på sin sida enligt mig.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Indian Wells
  • Match: Istomin – Krajicek
  • Spel: Krajicek +4.5
  • Odds: 1.59 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30

Krajicek är en spännande spelare och man vet inte riktigt vad man ska förvänta sig. Här tycker jag han är en för stor underdog och vi får ett mycket intressant handikapp. Amerikanen är fortfarande relativt ung och har aldrig varit rankat så bra som nu, 141. Han har gjort en riktigt bra säsong så här långt, han tog sig till kvartsfinal i Memphis vilket är riktigt starkt gjort, han vann över Kukushkin, Karlovic och tog ett set på Nishikori, denna prestation tycker inte jag man ska underskatta. Motivationen och självförtroendet höjs och speciellt nu när han ska spela i första rundan i Indian Wells.

Istomin har inlett värdelöst, hans grundspel har inte suttit och spelat allmänt dåligt bara. Jag vet inte riktigt vad det ska bli av honom om han fortsätter så här, det blir svårt att återhämta sig och på det sättet han har förlorat sina matcher på är inte snyggt. Han har en match vunnen på HC utomhus och det är mot Gulbis, men de spelar i ungefär samma liga nu. Det ostabila och osäkra spelet leder till många misstag och för många andra servar för att han ska kunna hålla en någorlunda bra nivå.

Jag ser inte hur Istomin ska vinna med fem gem eller mer i denna match, Krajicek kommer att ha amerikanskt hemmastöd samt som han spelar sin livs tennis just nu och Istomin gör väl det motsatta. +4.5 till 1.59 tar jag alla dagar i veckan med dessa förutsättningar. Det ska inte vara en decimal över 1.50 enligt mig.

@haegge1