Indian Wells tredje omgång och en ”joker” till den här turneringen är i storform. David Ferrer har spelat riktigt bra i år och har ett sjukt facit hittills, banorna passar honom och formen är där. Istomin spelade en marathon match emot Chela som spelades i 3 timmar och ca 30 minuter. Han kommer vara sliten och då möta en av världens bästa defensiva spelare är inte kul, han kommer att få jobba väldigt mycket. Jag har hittat ett spel!

  • Speltips – Ferrer -5.5 games
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 1.85 @ bet365
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 21.00

Denis Istomin har spelat mycket matcher på sistone då han har varit i bra form men på senaste har han vikit ner sig mot spelare han ska vinna mot. I förra omgången mötte han Chela där dom spelade i hela 3 timmar och  ca 30 minuter och Chela håller bollen i spel vilket måste ha betytt en väldigt jobbig match för Istomin som är ganska stor och ”orörlig”. Han har verkat små sliten på sistone och hans serve har inte stämt lika bra nu som den har gjort tidigare vilket har inneburit lättare för motståndarna att breaka honom. Då det är söliga banor i Indian Wells så passar det inte Istomin som vill ha snabba underlag.

David Ferrer är nog tourens hetaste spelare för tillfället, jag tror han har 20-1 i matcher och det är ett otroligt facit. Han är i storform vilket man fick se emot Dimitrov där han startade segt men spelade upp sig och vann med 6-2,6-2 och Dimitrov är ingen duvunge. Men Ferrer visade upp stor vilja och grym defensiv blandat med bra offensiv där allting satt. Han har ett stort självförtroende och dessa söliga banorna passar honom utmärkt då han får chans att hinna upp bollen och trötta ut motståndarna och tvinga dom till misstag.

Jag tror inte Istomin orkar igenom hela matchen och Ferrer kommer nöta ner honom ganska enkelt.

Lycka till!

/Lidde