Jag väljer att spela en dubbel här i US Open och jag känner mig väldigt självsäker inför denna dubbeln.

  • Matcherna : Istomin v Almagro & Kubot v Nieminen
  • Liga : ATP US Open
  • Speltips : Almagro & Nieminen att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.86 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 18.30

 

Denis Istomin ifrån Uzbekistan är en spelare som inte har formen inne och han har inte heller spelat lika bra som han gjorde förra året enligt mig. Han har 3 raka förluster, dock var en emot Djokovic men dom andra två var emot Rufin och Brian Baker vilket inte alls är stabilt för Istomin. Denis besitter en bra första serve som han kan få några gratis poäng på i matchen sedan spelar han med ett rätt så flakt grundspel och försöker sätta press på sina motståndare på det sättet.

Nicolas Almagro ifrån Spanien är en spelare som besitter tourens mest underskattade serve. Hans första serve är väldigt bra men hans största svaghet enligt mig är returerna, där har han mycket att jobba på. Han har en riktigt bra forehand och backhand, bara att det brukar vara brist på motivation men nu är det Grand Slam och då vill man vinna. Almagro ska vara såpass mycket bättre än Istomin så han ska vinna relativt enkelt.

———————————–

Lukasz Kubot ifrån Polen är så otroligt formlös så man blir mörkrädd. Han har inte vunnit mot en vettig tennis spelare på väldigt länge känns det som, senast var i Wimbledon på hans favorit underlag. Kubot har en duglig första serve, den spelas väldigt flakt men han har som inget att följa upp med längre, hans grundspel är så otroligt upp och ner och misstagen bara haglar fram. Hajek, Beck, Naso, Chvojka, Polansky, Becker och Mahut är hans senaste matcher, hans två vinster har kommit emot Beck (i en träningsmatch) och sedan Naso. Uruselt.

Jarkko Nieminen ifrån Finland tror jag passar Kubot så illa som det bara går egentligen. Jarkko spelar väldigt på att tvinga motståndarna till misstag och för honom gör det inget om bollen håller på i 1 minut, vilket den dock inte lär göra emot Kubot. Jarkko har en bra defensiv och jag tror att det kommer att vara avgörande idag, han kommer tvinga Kubot att slå två extra slag för att vinna poängen och det kommer tvinga fram misstagen hos Kubot. Jarkko spelar med mycket vinklar och det kommer bli svårt för Kubot att hålla upp sin defensiv igenom en hel match.

Båda spelarna ska vinna komfortabelt, Almagro vinner med 3-1 i set och Jarrko vinner med 3-0/1 i set.

Lycka till!

/Lidde