Två amerikaner emot varandra på det snabba gräset i Newport USA. Jag anser dock att John Isner’s alltid starka spel räcker längre än Sock’s gräs spel här och att Isner ska ta detta.

  • Matchen : Isner – Sock
  • Liga : ATP Newport
  • Speltips : Isner -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.98 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 20.30

 

John Isner ifrån USA är en av världens bästa servare, han kan serva otroligt hårt, han kan vinkla ut dom eller så kan han dra den med kick så att det studsar otroligt högt! Han är som ni förstår väldigt svårbreakad och nu här på gräset så spelar han väldigt aggressivt i retur gamen och försöker korta ner bollarna vilket passar honom mer då han inte har någon defensiv. Han har en fin forehand som han kan avgöra med och en helt okej backhand men det är forehanden som kan vara riktigt skadlig för motståndarna. Han spelade bra i Wimbledon men fick möta den otroligt formstarke Lopez där han vart utslagen, Isner har bara förlorat 3 set (alla emot Lopez) av 14 stycken vilket tyder på bra gräs spel. Räknar dock inte med uppvisningsmatcherna för dom är inte så pålitliga.

Jack Sock ifrån USA anges vara ett starkt framtids namn, han har en bra serve och spelar lite som Andy Roddick gjorde när han höll på än. Sock får relativt mycket gratis på sin serve men hans spel i själv turneringen har inte stämt så otroligt bra och det kan nog vara ett bakslag från Wimbledon succén där han vann dubbeltiteln tillsammans med Pospisil. Han har inte varit någon otrolig gräs spelare tidigare i år och att han nu ska rubba Isner där Isner har vunnit 2 gånger på dom 3 senaste åren blir lite väl tufft.

Lycka till!

/Lidde