Jag testar en dubbel här i Wimbledon där jag anser att Isner verkligen kommer att vinna och att Troicki löser detta enkelt.

  • Matcherna : John Isner vs Adrian Mannarino & Viktor Troicki vs Andrey Kuznetsov
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Isner och Troicki att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.79 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 12.30

John Isner ifrån USA är en spelare som trivs utmärkt på snabba underlag och gräs är ett snabbt underlag. Han har dock inte ett super imponerande gräs facit, 19-11 i matcher. Han har en enorm första serve som är otroligt svår att rubba sedan så har han sin andra serve som är otroligt farlig, den kan antingen få en otrolig kick (dock inte så användbar på gräset) eller en brutal slice ut i något hörn. Han är inte världens säkraste i spelet men han har en forehand som blir väldigt farlig när den kommer igång, sen så har han ju en sjuk mentalitet i tiebreaks som han gillar att spela.

Adrian Mannarino ifrån Frankrike kom till andra omgången tack vare att han fick möta en enorm grus specialist vid namn Andujar-Alba. Mannarino hör inte ens hemma på ATP touren och att då gå in och möta en av världens bästa servare i världens finaste turnering är inte så kul. Mannarino har en ok första serve men han lever på sitt grundspel. Han är vänsterhänt och han har forehand som sitt farligaste vapen.

——–

Viktor Troicki ifrån Serbien visade i första omgången att han har form. Han slog ut Janko Tipsarevic i 3-0 i set, dock så har inte Janko haft något superbt år men det visar ändå form. Troicki har en bra första serve där han får rätt mycket gratis poäng och den gör även att han hamnar i överläge om dom får över returen. Troicki är dock rätt ojämn i matcherna men jag tror ändå att det ska räcka för han besitter en mycket högre kapacitet än Kuznetsov.

Andrey Kuznetsov ifrån Ryssland är en spelare som kommer bli en stabil spelare på ATP touren, dock så är han inte där än. Jag ser han mest som en grus specialist men han kan hantera dom snabbare underlagen. Han har ett 19-18 record på gräset men jag tror att det försämras idag. Han kommer få det svårt i en fem sets match emot Troicki.

Jag är rätt säker på denna dubbeln och jag investerar 4 units.

Lycka till!

/Lidde