Första omgången av Masters turneringen i Rom är liten av en favorit turnering för mig. Riktigt grus, bra spelare och alltid bra atmosfär. Giganten och jätten John Isner går in i denna turnering för att ta sig an Philipp Kohlschreiber från Tyskland. John Isner har som bekant en emorn serve kapacitet där både första och andra serven är riktigt bra. Kohlschreiber har också en bra serve, svår att breaka då han har ett bra spel också i sig. Jag har hittat ett spel som passar denna matchen!

  • Matchen: Isner – Kohlschreiber
  • Liga: ATP Masters Rom
  • Speltips: Tiebreak i matchen
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21.00

 

Jätten och giganten John Isner går in i första omgången i Rom för att ta sig an Philipp Kohlschreiber. John Isner från USA har verkligen klivit fram på gruset på senaste tiden och blivit riktigt bra på detta underlaget. Med hans första och andra servar så blir det otroligt svårt att breaka han på gruset då han använder sig av otroligt mycket ”överspin” på sin andra serve så bollen studsar sjukt högt upp och det är otroligt svårt att returnerna bra på dom. Han har utvecklat sitt grundspel och sedan har han en väldigt bra volley som han vinner väldigt mycket enkla poäng på.

Philipp ”Kolskrivarn” från Tyskland visade i ATP Munchen att han verkligen kan grus spelet. Han visade med sin första serve också att han har utvecklat sin redan dugliga serve till något mycket bättre. Han har en enormt bra forehand där han hittar bra vinklar för att sedan kunna avgöra på nästa slag. Hans enhandsbackhand får han enormt mycket topspin på och det är som sagt enormt effektivt på gruset då bollen studsar mer dära.

Jag tror vi kommer få se en jämn match med väldigt lite breaks och breakbollar.

Lycka till!

/Lidde