Andra dagen av US Open är här och nu går amerikanernas största hopp in, John Isner och han ställs emot Marcos Giron ifrån USA.

  • Matchen : Isner – Giron
  • Liga : US Open
  • Speltips : Isner 3-0 i set
  • Odds : 1.50 @ Paf
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 18.30

John Isner ifrån USA spelar här på hemmaplan i New York och åskådarna kräver en enkel vinst, även vi. John har nog världens bästa serve om man lägger ihop första och andra serven, han kan serva hårt, slicat eller med en enorm kick vilket ger enorma problem för motståndarna. John spelade förra veckan i Winston-Salem då han enkelt gick till kvartsfinal men gav w.o pga skadad fotled, det tror jag dock inte var orsaken. Jag tror att han gav upp för han märkte att han hade form och att han vill kunna ta sig långt i årets sista Grand Slam. John brukar vara lite trögstartad i första set, väldigt ofta det blir tiebreak men sedan brukar han komma igång med sin forehand och då blir han svår stoppad.

Marcos Giron också ifrån USA fick ett wildcard in till turneringen, han är född 93 och anses ändå inte vara en enorm talang och han har ännu inte gjort något vidare resultat på Challenger nivån. Han har ingen farlig serve utan han lever mest på sitt grundspel som han är relativt komfortabel i och inte slår bort sig, däremot så har han inget riktigt vapen och det är nog där det brister emot Isner, man måste ha det.

Jag anser att Isner kommer vinna denna matchen enkelt, skulle vara väldigt underligt om han inte plockar detta i raka set. Tråkigt odds men känns väldigt stabilt.

Lycka till!

Följ mig gärna på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!