Europa League möte där den första matchen slutade 1-0 till Jagiellonia. Det var spel mot ett mål i förra matchen och jag kan inte se hur motståndarna till mitt spel ska ha en chans här. Tidigt spelstopp – Häng på!


Irtysh-Jagiellonia
Mitt tips: 2
Odds: 2.10 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

I den första matchen mellan dessa lagen så vann Jagiellonia med 1-0 men resultatet är något missvisande då det var spel mot ett mål genom hela matchen. Jagiellonia vann skotten med överlägsna 8-0 men lyckades som sagt bara få in ett mål. Klasskillnaden mellan dessa lagen var enorm och det är bara tacka och ta emot när vi får så här bra odds på Jagiellonia här!

Irtysh kommer från Kazakstan och där är man mitt uppe i ligaspelet då man spelat 18 omgångar redan. Man har dock varit något av en besvikelse den här säsongen då man ”bara” ligger på en femteplats i tabellen. Formen är dålig då man har två raka förluster i ligaspelet och det talar emot laget här. Irtysh främsta svaghet ligger i defensiven som släpper in väldigt många och framförallt enkla mål.

Jagiellonia kommer från den Polska ligan och man kvalade in till Europa League då man hamnade på fjärde plats förra säsongen. Deras serie har ännu inte dragit men den börjar om 2 veckor så laget ska vara vältränat vid det här laget. Man märkte dock i första matchen mellan dessa lagen att Jagiellonia hade lite svårt att trampa igång från start men nu har hela laget en match i benen och här lär man inleda matchen i högt tempo. Tränaren har betonat hur viktigt det är för laget att gå så långt som möjligt i Europa League.