Båda lagen kommer att vara med och kriga denna säsong, problem i ena laget gör att spelet är enkelt. Häng med.

Ipswich – Hull
Mitt tips: 1
Insats: 7/10
Odds: 2.07 Pinnacle
Spelstopp: 2011-08-13 16:00

Ipswich startade säsongen med att vinna med 3-0 borta mot Bristol City. Bolagen trodde inte på Ipswich i premiären och Bristol var enligt mig oförtjänta favoriter då Ipswich ser riktigt intressanta ut i år och kan komma att vara med och fightas i toppen. Tidigare i veckan förlorade man i Cupen dock hade tränaren i stort sett bara luftat reserverna.

Ipswich dras inte med några skador eller avstängningar och kan mönstra bästa tänkbara elva, förmodligen blir det samma lag som besegrade Bristol City i premiären.

Hull förlorade hemma i premiären mot Blackpool med 0-1. Ett oavgjort resultat borde ha varit mer rättvist då Hull stundtals gjorde en bra match och skapade flera fina chanser men lyckades inte sätta dom på mål. Man visade dock tillräckligt för att man ska förstå att Hull kommer att vara med och kriga denna säsong bara man har full manskap.

Hull saknar anfallare vilket påverkar laget i stort saknas idag gör, Paul McShane och Cameron Stewart, frågetecken finns på Liam Rosenior, Aaron Mclean och Dele Adebola. Kännbara avbräck för Hull.

Ipswich kommer att bli giftiga denna säsong och man visade i premiären att man har ett fint anfall och ett stabilt försvar. Hull är inte ofarliga men med bortfall i anfallet får man svårt att avsluta på Ipswich och det luktar hemmaseger lång väg. Oddset på Ipswich är klart spelbart och testas.

Lycka till.