Ipswich har sista playoff platsen inom räckhåll och fortsätter man att spela som man gjort är drömmen inte omöjlig. Doncaster fortsätter att ha det svårt och inkasserade en ny förlust i senaste matchen, nu ligger man inte långt ifrån strecket i botten och behöver verkligen vända detta på något sätt, bör dock få det svårt mot Ipswich idag.

Match: Ipswich – Doncaster
Spel: Ipswich
Odds: 1.65 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 12/4 16:00

I och med vinsten senast 2-0 borta mot Huddersfield är nu Ipswich 8:e plats i tabellen endast 2 poäng efter Reading som har sista playoff platsen. Ipswich har uppträtt riktigt stabilt i dom senaste omgångarna och fokus ligger så klart på att komma till playoff något man faktiskt har chans på tack vare bra spel. 3-1-1 på dom 5 senaste och hemma denna säsong har man spelat 10-5-5 med 29/20 i mål. Aaron Cresswell utgick skadad i senaste matchen men ska vara tillbaka i denna match återställd och redo att spela, i övrigt är det inget nytt i laget och McCarthy förväntas mönstra samma lag som spelade senast.

Doncaster - Ipswich-2013

Doncaster har haft det svårt en längre tid och ett tag såg det faktiskt ut som att man stabiliserat sin placering i tabellen men har sedan dess tappat mycket igen och ligger nu på en 19:e plats i tabellen endast 4 poäng tillgodo ner till strecket vilket inte är mycket att stödja sig på då det är ruggigt jämt i botten. 1-2 hemma mot Bolton i senaste matchen och det var också den andra raka förlusten för laget. Borta denna säsong har man 2-6-12 med 11/35 i mål. Saknas i denna match gör Jamie McCombe, Harry Forrester, Rob Jones och Bongani Khumalo. Osäker på spel är Richie Wellens som förmodligen kommer att missa matchen.

Ipswich brukar ha lätt mot Doncaster och är också stora favoriter i denna match vilket är helt rätt. Doncasters bortaspel denna säsong är ingen rolig läsning och man har verkligen haft det kämpigt en längre tid nu vilket verkligen är helt fel tillfälle så man ligger risigt till i tabellen. Ipswich känner lukten av playoff och med tanke på att Reading inte spelat allt för stabilt senaste tiden vet Ipswich att playoff inte är omöjligt om man fortsätter sitt fina spel. Ipswich har varit bra hemma denna säsong och Doncaster ska inte vara några större problem och vinst för hemmalaget spelas med måttlig insats.