Båda lagen har gått tungt denna säsong och risken är stor att man tar ut varann. Häng med.

Ipswich – Coventry
Mitt tips: X
Insats: 3/10
Odds: 3.52 Pinnacle
Spelstopp: 2011-09-19 20:45

Ipswich startade säsongen positivt men har allt sedan dess dalat och radat upp fruktansvärda resultat efter varann. Senast förlorade man borta mot Blackpool med 2-0, totalt på dom fem senaste har man nu 1-0-4 och man har släppt in 16 mål på dom fem senaste matcherna. Lagets spel både offensivt och defensivt är under all kritik och tränaren har det inte lätt nu som ska försöka vända detta.

Coventry befinner sig i ett liknande läge och även om man inkasserade första vinsten denna säsong i senaste matchen mot Derby som slutade 2-0 så har man inte fått det att stämma denna säsong. 1-2-2 på dom fem senaste och precis som Ipswich som befinner man sig i botten av tabellen.

Båda lagen dras med lite skador och det mesta handlar egentligen om vilken sida Ipswich vaknar på till denna match, laget kan blixtra till bra det stämmer och man har rätt inställning vilket man saknat ett tag nu. Coventry är inte ofarliga och man kan vara på gång att vända den senaste negativa trenden i och med vinsten i senaste matchen. Hur som haver så tror jag att lagen får dela på poängen i denna match, det mesta talar för ett oavgjort resultat då chansen är stor att man tar ut varandra i denna match. Krysset testas med liten insats.

Lycka till.