Ett lag har imponerat kraftift medan motståndarna är helt under isen. Jag har saken klar för mig och kliver in. Häng på!

Inter Turku - MYPA
Mitt tips: Inter Turku -1 (Asian hcp)
Odds: 2.10 @ 10Bet.com
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.30

De båda lagen har inlett serien på helt olika vis. Inter har spelat strålande fotboll då man inledde säsongen med att besegra förra säsongens ligatvåa KuPs med 1-0 på bortaplan för att sedan fullständigt köra över andrahands favoriten Honka på hemmaplan med hela 4-0. I den senaste matchen fick man ge sig trots att man gjorde en bra match men fjolårets guldvinnare HJK blev för tuffa på bortaplan och man förlorade med 1-0. Nu väntar återigen en hemmamatch och den här gången står förväntade bottenlagen MYPA som motstånd. Det ska inte vara något snack, det ska bara bli seger i den här matchen!

MYPA har inlett serien uselt. 3 raka förluster och 0-4 i målskillnad. Man har åkt på stryk mot de förväntade bottenkollegorna Mariehamn och Jyväskylä och det imponerar knappast. Förra säsongen kom dessa lagen näst sist och tredje sist. I senaste matchen fick man stryk med 1-0 mot samma Honka som Inter körde över med 4-0! I den matchen kunde Honka lika gärna vunnit med både 3-0 och 4-0 om man satt sina chanser. Nu väntar återigen tufft motstånd för MYPA.

MYPA får dessutom klara sig utan ett par viktiga spelare till den här matchen då man saknar duktiga Tommi Vesala och Konsta Heitanen och lägg därtill att man fortfarande saknar förra årets vasse målskytt Pele Koljonen.

Inter bör vinna den här matchen utan bekymmer och den raka ettan som ger ca 1.60 hos de flesta bolagen kan använads till dubblar. Jag väljer att lira Asian Handicap då jag tror Inter kan fixa en ny storseger eftersom man imponerat så på slutet. Offensiven är urgiftig och jag hoppas det lossnar för dem även i den här matchen.