En träningsmatch i mellandagarna är inte direkt kul men jag har jag hittat ett roligt spel här. Det lär kanske inte bli någon jätterolig match detta och båda ser nog detta som en bra match för att hålla uppe tempot och lär inte gå för fullt. Men kan även tänka mig att det är lite av prestige för båda lagen och tror inte man vill förlora här ändå. Och det lär nog bli en jämn match.

  • Inter – PSG
  • Spel: X
  • Odds: 3.60 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 17.30

Inter förlorade ju mot Lazio i ligan innan det blev uppehåll, där jag tycker man gjorde en dålig match på många sätt. Sen var inte Lazio så mycket bättre men dom spelade smart och vann sen på grund av en idiot till spelare i form av Felipe Melo. Här tror jag, trots att det bara är en träningsmatch, att man inte vill förlora mot ett Paris SG som dominerar fullständigt i ligan och även avancerat i Champions League. Sen kan man ju fråga sig om man har kvalitén att göra detta till en jämn match, och ja det tycker jag. Nu spelas matchen på neutral plan nere i Qatar och huruvida det spelar in får man väl se men det är ju likadant för båda.

En trolig startelva för Inter kan se ut såhär:
4-3-3: Handanovic – Montoya, Ranocchia (C), D’Ambrosio, Santon – Brozovic, Gnoukouri, Kondogbia – Ljajic, Jovetic, Perisic.

En rätt bra startelva och speciellt om man jämför med motståndarna PSG denna dag.

Inter    paris

Paris SG dominerar ju hemma i Frankrike där man knappt möter på något vettigt motstånd längre. Och man har även avancerat till slutspel i Champions League. Och man ser nog detta som en bra match att få upp flåset igen. Jag tycker även att man borde ha en hyfsat bra chans att få med sig ett oavgjort resultat här. Sen om man går för det i 90 minuter för att vinna tror jag inte. Som sagt, det är en träningsmatch och det viktigaste är inte att vinna här. Men tror samtidigt inte man vill förlora heller så kan tänka mig att det blir mycket spel på mitten där båda lagen har rätt bra närkampsspelare.

En trolige startelva för PSG kan se ut såhär:
4-3-3: Trapp – Van del Wiel, Aurier, Kimpembe, Kurzawa – Verratti, Thiago Motta, Matuidi – Ongenda, Ibrahimovic (C), Augustin.

Och det är väl framförallt på mittfältet där man har ordinarie, annars är det några reserver som får chansen här.

———————————————————————————————————————————————————–

Jag tror vi kommer få se två lag som inte vill förlora denna ”uppvisningsmatch” nere i Qatar. Båda lagen ser nog detta som ett bra tillfälle att lufta någon spelare, men där man ser att det är PSG som gör det mest medan Inter har en rätt bra startelva, vad det verkar. Men jag tycker att oddset på att vi får se en ganska jämn match här är ganska lockande. Dock lite svårläst men ändå. Jag spelar X till oddset 3.60. Men såklart en ganska låg insats här med tanke på träningsmatch i mellandagarna. Kämpa krysset!

/ L’orso