en trevlig kvällsmatch bjuds vi på i Serie A där Inter ska ta emot Palermo. Det är två lag vars offensiv är riktigt vass och där defensiven kanske inte alltid ser så jättebra ut. Detta bådar ju för en öppen tillställning där Inter måste börja vinna igen, men där Palermo har en bra form och inte verkar vilja förlora längre, nästan. Vågar inte tippa på nån vinst för nåt av lagen utan jag går på mål här. Häng med vettja!

  • Inter – Palermo
  • Spel: Över 2.5 Mål
  • Odds: 1.89 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Inter har nu torskat 3 raka matcher varav en i cupen mot Napoli (1-0) så det är på tiden att man börjar ta 3-poängare och visar fansen ett och annat. Matcherna mot Torino hemma (0-1) och Sassuolo borta (3-1) var två bedrövelser sett till spelet och man förlorade båda för att man inte förtjänade att vinna. Visst hade man fler chanser hemma mot Torino men det var inte något sprakande Inter direkt.

På hemmaplan ska man vara bra och Roberto Mancini måste börja leverera 3-poängare nu ifall man ska kunna nå någon europaplats när det börjar dra ihop sig till vår. Just nu ligger man på en 13e plats vilket är bedrövligt, men et är jämnt i tabellen så en vinst kan innebära en klättring på flera positioner.

jag tycker att offensiven ändå funkat ganska bra och man har flera intressanta spelare, bland annat två nyförvärv i Podolski och Shaqiri som gjort det bra sedan dom kom. Defensivt har det dock sett svajigt ut stundtals och det skulle ett offensivt Palermo tycka om ypperligt med sitt snabba direkta spel. Till kvällens match så saknas 4 backar som är Andreolli, Campagnaro, Vidic och D’Ambrosio. Såklart det påverkar laget negativt. Dock så får man tillbaka Nagatomo som varit borta i asien o spelat landslagsfotboll, samt att man värvat hem Davide Santon igen på ytterbacken.

inter_200x200     palermo_200x200

Palermo har nu gjort mål i 13 raka matcher och jag ser bara den trenden hålla i sig även ikväll då Inter varit ganska dåliga defensivt senaste tiden och det är ju i offensiven man är skickliga i Palermo. Framförallt då man har två riktigt bra anfallare som aldrig tål att glömmas. Franco Vazquez och Paulo Dybala heter dom. Man har visserligen haft flera 1-1 matcher av dom där 13 raka matcherna som man gjort mål i, men matcherna i sig borde varit betydligt fler mål i då det missats öppna mål och andra bra chanser, samt mål som borde varit mål men dömts bort.

Det luktar öppen tillställning här ikväll och det skulle passa ett Palermo som inte är blyga trots bortaplan utan dom lär tuffa på framåt, men dom stöter ju på ett lag med bra offensiv kvalité så ska bli kul hur dom hanterar det. Det som känns klart för mig är att det troligen lär skapas så pass många chanser att över 2.5 mål i alla fall borde ha en bra chans att gå in, gäller bara att sätta chanserna då, vilket en hel drös bra offensiva spelare på planen ikväll borde greja.

Vi stryker backen Andelkovic här då han är avstängd, annars är mittfältaren Maresca skadad.


Inter har ingen bra form just nu där defensiven varit den största boven som ju sett så svajig ut. Offensivt måste ju dock börja lossna lite bättre också i målgörandet. Tror vi kommer få se ett Inter som säkert kommer vara taggade och gå offensivt så mycket det går. Palermo är nog inte så sura över det utan lär ställa om snabbt i så fall där dom är riktigt bra. Tror på en öppen tillställning med många mål där båda lagen saknar backar. Jag spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.89. Får bli en insats på strax över medel på det. Kääämpa!

/ L’orso