En mycket intressant final i Italienska cupen väntar oss ikväll och jag har det klart för mig.

Inter – Palermo
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.74 Expekt
Spelstopp: 2011-05-29 21:00

Sista chansen för Inter att bärga hem en titel denna säsong då man slutade tvåa bakom Milan i ligan.

En mycket intressant match väntar oss när det vankas final i den Italienska cupen mellan Inter och Palermo och båda lagen har en mycket bra offensiv vilket bäddar för en målrik och rolig match. Båda lagen har också stundtals problem i försvaret vilket i tidigare möten bäddat för många mål som utan problem gått över linan på 2.5 mål.

Inget av lagen vill gå av planen som förlorare ikväll och då säsongen är över i stort har man heller inget mer att spara på utan kan gå på för fullt i denna match och tömma krutet. Inter kan Palermo bra och Palermo kan Inter då man mött varann ett antal gånger denna säsong.

Vi kan räkna med att båda lagen kommer att ligga på från början, båda lagen förväntas också att starta med bästa tänkbara lag och jag tror detta kan komma att bli en mycket underhållande match med många fina mål. Inter är favoriter vilket man också ska vara på grundkapacitet, jag tror faktiskt också att Inter står på vinnare efter 90 minuter men spelar över 2.5 i denna match då jag tror att målskörden kommer att sluta på en bra bit över 2.5.

Lycka till.