Retur i Champions League där Marseille har 1-0 att gå på från första mötet. Inter har efter en katastrofal säsong endast CL kvar att hoppas på, så ett avancemang här är nästan ett måste för att rädda hedern. Inget av lagen har någon lysande form att tala om men jag tycker trots detta att det är stor fördel för ena laget här.

  • Match: Inter – Marseille
  • Spel: Inter
  • Odds: 2.00 @ betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20.45

Inter har som sagt ingen lysande säsong bakom sig och vi hittar laget först på en sjundeplats i ligan, något som absolut inte är ok för ett lag som Inter. Men man har tagit poäng i de två senaste ligamatcherna och verkar lite halvt på gång nu, dessutom har man fått tillbaka flera spelare från skada nu på slutet. Senast vann man på bortagräs mot Chievo och man spelade faktiskt riktigt bra i den matchen, trots att det var två sena mål som avgjorde där. Med en seger i ryggen kan det ge lite välbehövligt självförtroende till spelarna och det fortsatte spelet. Inter vet hur det är att spela CL och har mer rutin från turneringen än vad bortalaget har här, något som kan vara viktigt i slutändan.

Man saknar vänsterback Chivu idag som är avstängd, i övrigt har Ranieri en riktigt stark trupp att välja från.

Dags för Milito att frälsa?

Marseille har en ruskigt dålig form i ligan och kommer från fyra raka förluster inför kvällens drabbning mot Inter. Kikar vi på motståndet i dessa förlustmatcher så har det varit allt annat än bra, eller vad sägs om Brest, Toulouse, Evian och Ajaccio? Inga topplag direkt och faktum är att man inte lyckats göra ett enda mål på dessa fyra matcher, riktigt uselt! I ligan placerar man sig på en åttondeplats och har precis som Inter endast CL att hoppas på nu. Man spelade bra mot Inter i första mötet men att lira på Giuseppe Meazza är en helt annan femma, jag tror man kommer få det riktigt jobbigt idag!

Bortalaget har en så gott som skadefri trupp och inga avstängningar.


Inter måste gå framåt här då man har ett underläge att hämta in, och det är nu dags för alla storstjärnor i laget att visa att man faktiskt kan spela fotboll. Med publikstödet i ryggen så kan jag inte se att man ska misslyckas här, detta fixar man!

Spelar även Milito som målskytt med 2/10 units – 2.55 hos betsafe.

/e@sy