Inter har en mycket bra chans här att dra ifrån övriga lag i gruppen. Man bortaslog Lille och nu har man fått ett riktigt guldodds på sin hemmaplan. För bra för att avstå, häng på!


Inter – Lille
Mitt tips: 1
Odds: 2.06 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Inter går trögt i ligan för tillfället men i Champions League spelar laget med ett helt annat självförtroende. Man förlorade första matchen mot Trabzonspor men efter det har man slagit de två övriga lagen CSKA Moskva och Lille på deras hemmaplaner. Nu får man vända hem till Italien igen och här trivs man normalt sett bättre och man bör ha goda chanser att slå tillbaka Lille i den här matchen. Lille ligger på tredje plats i tabellen hemma i Frankrike och nu i helgen fick man 0-0 mot rivalen Valenciennes vilket gör att man tappade lite mark på serieledande PSG. Man har kryssat mot de två övriga lagen i Champions League gruppen och nu ställs man mot tuffaste motståndet hittills. Lagen möttes förra omgången av Champions League och då vann Inter med 1-0 i Frankrike.

Inter är det bättre lagen här, det är ingen tvekan om det. Dock har man inte fått spelet att fungera fullt ut ännu och det är väl ett frågetecken man ska ha med sig. Oddset är dock alldeles för högt på en hemmaseger för att man inte ska testa att spela det. Lille är inget märkvärdigt lag och på bortaplan överpresterar man inte ofta. Man lär vara nöjda med ett kryss här och lyckas Inter forcera in ett ledningsmål så bör man ha bra chans att försvara den ledningen genom hela matchen. Jag provar ettan!

Inter har kämpat med en lång skadelista under säsongsstarten men till den här matchen får man tillbaka viktiga Andera Ranocchia och Walter Samuel. 
Lille har frågetecken för Florent Balmont och Marko Basa som båda fick kliva av helgens match. Man har även stort frågetecken för Aruélien Chedjou här.