Kvällsmatchen i Serie A denna söndag bjuder på en väldigt spännande match där ett formstarkt Lazio gästar Inter som tog sin första seger i ligan med Roberto Mancini vid rodret senast. Så detta kan bli en väldigt bra match mina damer och herrar. Jag sneglar åt ett håll vad gäller spel i matchen, häng på!

  • Inter – Lazio
  • Spel: Över 2.5 Mål + Båda lagen gör mål
  • Odds: 2.25 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Inter tog som sagt sin första vinst i ligan med Roberto Mancini vid rodret och det måste ha varit oerhört skönt. Man bortaslog ett Chievo med 0-2 i en match där man inte dominerade men man var snäppet bättre och man tog 3 viktiga poäng. Men nu väntar en riktigt tuff match på hemmaplan mot Lazio som åter hittat formen. Men Inter har ett bra lag på pappret och får bara Mancini jobba på det mer och mer så kommer det säkert se mer och mer stabilt ut. Och man har ju absolut spelare som kan göra det där lilla extra men det är väl just det man sett alltför lite av denna säsong, kanske dags att kliva fram nu än mer.

Man har inga direkta skador i laget, förutom Jonathan men inget minus direkt. Hernanes är dock lite tveksam men lär finnas på bänken för inhopp. Man förväntas ställa upp med samma startelva som senast, möjligen att Nagatomo får starta istället för Dodò men inga direkta fördelar eller nackdelar med vem som startar.

Angående matchen mot Chievo senast så såg man flera bra intentioner att offensiven är på väg att komma igång och det passar ju lägligt med tanke på det rekade spelet, får hoppas på att det är en uppåtgående trend från deras offensiv, för det finns absolut hål i Lazios defensiv man skulle kunna hota.

inter_200x200       lazio_200x200

Lazio ska ta sig an ett Inter på bortaplan med en riktigt fin form för dagen. Kan vara så att matchen mot Atalanta senast (3-0) var deras bästa match denna säsong. Det var ett resultat i underkant och om formen var svag för några veckor sedan så är den definitivt inte svag längre. Tror till och med att man kan vinna här mot Inter. Och det skulle vara en tung meriterande seger i så fall det får man ju säga.

Lazio har fortsatt skador på en del spelare precis som förra gången och gången innan det. Vi stryker Lucas Biglia, Edson Braafheid, Michael Ciani, Preirinha, Santiago Gentiletti, Antonio Candreva och Ederson. Där Biglia och Ciani nog saknas mest för defensivens skull. Men trots skadorna kan dom ändå ställa ut en riktigt bra startelva som ju gör det väldigt bra får man ju säga. Felipe Anderson har ju kommit igång totalt och Dusan Basta på högerbacken gjorde en riktigt fin insats senast, liksom Il Capitano Stefano Mauri som ju hängde 2 baljor faktiskt.

Det är 5 av dom 10 senaste ligamatcherna som gått över 2.5 mål och som båda lagen gjort mål i, sedan 2 matcher där man vann med 3-0 och förlorade med 3-0, samt en match där det blev 1-1. Så visst finns det potential att få se böljande tillställning denna afton. För Inters del så har 4 blivit över 2.5 mål och båda lagen gjort mål, men även där har vi liknande scenario i övrigt som Lazio. Och faktum är att när Lazio brukar spela borta mot Inter så brukar det smälla till i målmaskorna, de senaste 4 besöken här så har det rekade spelet gått in; 2-1, 2-1, 1-3, 4-1. Vi hoppas på 5e gången i rad med andra ord!


Inter fick med sig 3 viktiga poäng senast och det kan ha höjt självförtroendet ganska mycket, vilket lär behövas då ett formstarkt Lazio gästar. Som i sin tur också vann senast och gjorde det på ett övertygande sätt hemma mot Atalanta, kanske säsongens bästa match för deras del. Lazio är det lag som spelat mest matcher Ö2.5 mål denna säsong 10 st över och 5 st under. Tror Inter kommer styra spelet till en början men Lazio kommer absolut inte ställa ut nån buss utan kommer säkert gå för seger dom också, det öppnar upp spelet en hel del. Vi hoppas på en böljande tillställning med mycket mål åt båda håll. Och jag lägger en insats på medel på detta spel. Forza!

Testar även 2 målskyttespel då Stefano Mauri gjort mål i 2 raka matcher (2 mål senast) och Felipe Anderson gjort mål i 2 av dom 3 senaste matcherna och hade 2 ass i den match han inte gjorde mål. Två väldigt formstarka spelare för tillfället och oddsen är sjuka.

Stefano Mauri att göra mål – 6.00 @ Unibet – 1/10 Units
Felipe Anderson att göra mål – 6.00 @ Unibet – 1/10 Units

/ L’orso