Väljer här redan att spela på tisdagen då jag förmodar att oddset kommer sjunka ytterligare. Vi har ett Inter som är riktigt bra just nu där det mesta går deras väg med all rätt också. Man får vad man förtjänar helt enkelt. Lazio är dock ett lag i kris med 7 raka matcher utan vinst i ligan, man har dessutom skador som stör. Det ska mycket till ifall Lazio ska få med sig några poäng här mot ett serieledande Inter.

  • Inter – Lazio
  • Spel: Inter över 1.5 mål
  • Odds: 1.91 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Inter har nu återigen börjat på ett segertåg med två raka vinster, efter den snöpliga förlusten borta mot Napoli (2-1) där man förtjänade minst 1 poäng efter att ha haft superchanser på slutet där enbart oturen stått i vägen i princip. Men Inter just nu är ett harmoniskt lag som fungerar över hela planen. Dessutom har offensiven sett bättre och bättre ut på slutet, så man är ju helt klart i riktigt bra form just nu. Och då tar man emot ett Lazio som är i kris. Tycker det mesta talar för Inter här och jag väljer att plocka spelet tidigt då jag tror oddset kommer sjunka en del. Värt att notera det faktum att Inter spelade cupmatch hemma mot Cagliari på tisdagen, där man vann enkelt med 3-0 utan att förta sig speciellt mycket, medan Lazio hade cupmatch på torsdagen. Alltså mer vila för formstarka Inter, såklart ett plus i kanten.

Skademässigt ser det bra ut där endast Davide Santon saknas, men det är väl inget större avbräck om ni frågar mig. Man hade dessutom ett reservlag i cupmatchen i veckan där i princip samtliga offensiva startspelare fick vila så ingen oro där inte.

Inter    lazio_200x200

Lazio har det riktigt tungt just nu, man har inte vunnit på 7 raka matcher och de flesta matcher är förluster. Senast var man riktigt nära på att ta 3 poäng hemma mot Sampdoria men man tappade 1-0 till 1-1 i 93e minuten efter att målvakten Etrit Berisha varit ute och cyklat. Berisha hade ersatt förstemålvakten Federico Marchetti som skadade sig mot slutet. Och det är såklart oerhört tungt att återigen få ett resultat emot sig när man var så nära. Ingenting går Lazios väg just nu och en bortamatch mot starka Inter på det. Inte direkt något läge man önskar i den usla form man befinner sig i. Man har dessutom fått mindre vila i och med att man spelade cupmatch i torsdags, när Inter hade sin cupmatch i tisdags som sagt.

Vi har en del avbräck i Lazio här och det lagets viktigaste back Stefan De Vrij som är långtidsskadad. Och målvakten Federico Marchetti klev av senast och borta ungefär en månad. Två stora avbräck i defensiven för Lazio. Sen har vi även skador på ytterbacken/mittfältaren Senad Lulic och defensiva mittfältaren Ogenyi Onazi.

——————————————————————————————————————————————————–

Inter är i väldigt bra form just nu och man spelar framförallt som ett lag. Sen har man kryddat det med att offensiven sett allt bättre ut på slutet vilket bara bådar gott. Man har dessutom 2 dagar längre vila än Lazio då båda hade cupmatch i veckan. Lazio har det riktigt tungt just nu med 7 raka utan vinst, och utöver skadade backen De Vrij är nu målvakten Marchetti borta 1 månad ungefär. Defensiven haltar därmed. Tror man får oerhört svårt att ta poäng här, speciellt när självförtroendet är nere i botten. Jag spelar Inter över 1.5 mål till oddset 1.91. Insatsen är strax över medel. Jobba!

/ L’orso