Serie A börjar dra ihop sig nu och här på lördagskvällen drabbar Inter och Lazio samman i kampen om den sista europa leagueplatsen. Det här kommer bli en intressant drabbning i en helt öppen match. Jag har hittat ett spel jag tror på här, häng på!


Inter – Lazio
Spel 1: Rött kort i matchen – JA 
Odds: 4.00 @ William Hill
Insats: 3/10
Spelstopp: 20.45

Spel 2: Över 5.5 gula kort i matchen
Odds: 2.40 @ Bwin
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Det är som sagt en plats till Europa League som står på spel här. Det återstår 2 omgångar av Serie A och Inter ligger på femteplats med 57 poäng, 2 poäng före 6e placerade Torino, och motståndarna Lazio ligger 10a men har bara 4 poäng upp till Inter. Lazio kommer givetvis satsa allt framåt för det är bara seger som räknas i den här matchen och samma gäller för Inter som inte har råd att tappa några poäng.

Det är två hungriga lag som drabbar samman och båda lagen har 2-2-1 som formrad på sina fem senaste matcher. Inter kommer från en blytung förlust i derbyt mot Milan senast medan Lazio kommer från het hemmamatch mot Verona som slutade 3-3 efter att man kvitterat på tilläggstid i matchen. Inter är därmed revanschsugna här medan Lazio kommer med härligt självförtroende så jag förväntar mig inget annat än full fart direkt från start och mycket kamp och vilja i matchen.

inter_200x200    lazio_200x200

Om man ser till lagens senaste matcher så har Inter följande kortstatistik totalt i sina fem senaste matcher: 6, 4, 6, 10, 3. Motståndarna Lazio kommer som sagt från en riktigt het match mot Verona där det delades ut 10 kort varav 2 röda… Laget kortstatistik de senaste fem matcherna är 10, 5, 7, 8, 6 så båda lagen är ofta inblandade i matcher där det blir mycket varningar och kvällens drabbning kan inte bli annat än het. Scenariorna är att båda lagen kommer spela tufft direkt från start vilket kan resultera i varningar. Tar ett av lagen ledningen så kommer det maskas ordentligt vilket kan resultera i varningar. Det lag som ligger under kommer vara ruskigt frustrerade då det bara är vinst som gäller här så räkna med flera gula kort från det laget. Hur jag än vänder och vrider på det är det två hårt spelande lag som drabbar samman här och det mesta talar för många kort i matchen! Om man ser till lagens 10 matcher som ni ser ovan så har det delats ut rött kort i 6 matcher av dem så mycket talar även för ett rött kort i den här matchen!

Kort summering:
Det är två aggressiva lag som drabbar samman här och det är mycket som står på spel ikväll. Båda lagen behöver seger och mest press ligger givetvis på Lazio som kommer satsa allt och lite till i matchen då man inte har något att förlora. Det förvånar mig inte om den här matchen spårar ur totalt mellan lagen! Domaren är Antonio Domato som snittar 5 gula kort per match på sina 17 dömda matcher den här säsongen vilket också talar för spelet här då han inte är rädd för att varna spelarna! Jag tycker båda spelen är befogade och det skall bli härligt att se matchen spåra ur via BET365s livestreamikväll!