I Göteborg vankas det elitserie match och vi får se Sävehof ta emot Ricoh som kommer på besök. Ricoh som ännu jagar sin först seger, kommer göra allt i sin väg för att kunna knipa något från ett Sävehof som innan senaste starten radade upp massa vinster och är i toppform. Detta är nog inte det mötet Ricoh ska plocka poäng i och i mina ögon är det spel mot ett mål. Jag hittar ett fint speltips trots de värdelösa oddsen. Häng med!

  • Match: IK Sävehof – Ricoh HK
  • Spel: IK Sävehof över 27,5 mål
  • Odds: 1,78 @ unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Ricohs start på säsongen har ju inte direkt varit lyckad och man bara radar upp förluster mot blandat motstånd. Fem raka förluster varav tre på hemmaplan där man var så starka förra året. Senaste förlusten är ursäktad då Alingsås kom på besök och man kunde inte stå emot, slutresultatet skrevs till 21-27. Trots alla nyförvärv har laget bara blivit sämre och jag kan inte förvänta mig att man ska ha något i dagens möte att göra. Jag utgår ifrån form och tidigare prestationer och där ligger man risigt till. Avslag!

Över till Sävehof som verkligen imponerat och tagit stora kliv i år gentemot förra året. Man har bland annat fått in ett par spelare med god kvalité, samtidigt som vissa vågar ta för sig mer. Senast kunde man inte stå emot ett Alingsås som bara äter upp allt motstånd i Estrada. Ser vi till matcherna innan det så hade man fyra raka vinster och formen är ändå på topp. Atli Ingolfsson tillsammans med Olle Schefert och Co. lär även vinna idag då Ricoh gästar, och det förvånar mig inte om det blir med ett par bollar.

Så vad blir mitt lir?Sävehof står i ett så pass litet odds där det inte finns spelvärde, väljer jag att plocka en mållina som ser god ut. Sävehof över 27,5 mål låter intressant och med tanke på att man helt klart är överlägsna i dagens möte, tror jag att man kan pumpa in en del mål. Insatsen får ligga på medel!