Gårdagen var succé och Jamali löste över 3,5 mål på 18 min, därmed maxspelet inne. Ny slutspelsmatch idag när vi får se ett revanschsuget Lugi åka på besök i Partille där Sävehof väntar. Sävehof gjorde en riktigt stark prestation senast när man avfärdade Lugi på bortaplan och frågan är ifall Lugi gjorde rätt val i att välja SävehofSävehof krigar på och på hemmaplan är man svårslagna. Det är dock öppet i mina ögon där med skippar jag 1-x-2 markörerna och lirar en målskyttelina som ser intressant ut. Häng med!

  • Match: IK Sävehof – Lugi HF
  • Spel: Victor Fridén över 4,5 mål
  • Odds: 1,86 @ nordicbet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.10

Lugi åkte på en sur förlust när man torskade med uddamålet på hemmaplan senast mot Sävehof och nu är det uppförsbacke. Något som dock är intressant mellan dessa lagen är att man har det lättare på bortaplan vilket vi fick se i seriespelet där Lugi vann i Partille med 19-23 för att sedan torska på hemmaplan med 22-28. Statistik som gör detta mötet helt öppet och spelvärdet är bra på den raka tvåan. Jag vågar ändå inte lira då man inte imponerade senast och försvarsspelet som oftast varit stabilt, såg förvånansvärt öppet ut. Den enda spelaren som får godkänt är Roganovic som bombade in hela 12 baljor och utan honom hade man sett svart.

Sävehof fördelade sitt skytte oerhört bra och hela tio spelare fick vara med i protokollet. Som jag tidigt anade så spelade man mycket på kanterna då det är svårt att ta sig igenom mittblocket i Lugi som är två meter högt, och där fick man utdelning i form av Ottosson fem mål och Fridén fyra mål. Man får satsa mycket på utsida två och kantspelet vilket är bra för mitt lir då det ofta blir många straffar och det är där min målskytte-spelare kommer in, nämligen FridénFridén fick in fyra baljor senast när jag lirade en lina på över 4,5 och det var surt. Jag vill fortfarande ge honom chansen att visa varför han är bland elitseriens bästa kantspelare då han i mina ögon är riktigt bra i läget plus tar straffar, där han har hög utdelning. Det ser upplagt ut och jag lirar!

Nordicbet erbjuder målskyttelinor vilket är positivt för mig då de flesta spelen går riktigt bra där. Idag väljer jag att förlita mig på en kantspelare i form av Fridén som är riktigt bra i läget, plus tar straffar. Sävehof lär spela mycket på utsidan i stället för att gå igenom där det är som svårast (mitten) och mitt lir blir alltså Victor Fridén över 4,5 mål. Insatsen får ligga på medel!